عماد سیفی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، با اشاره به اظهارات جان کری گفت: جان کری اعلام میکند که ایران اقداماتش را بیشتر و فورا اجرا میکند، اما ما چنین کاری نخواهیم کرد؛ این موضوع چیزی است که باید دولت و مجلس که مقام ناظر بر اجرای برجام است به این موضوع نظارت و به طور مناسب عکس العمل نشان دهد که چگونه وقتی طرف مقابل ادعا دارد که تعهداتش را با تاخیر و اکراه انجام میدهد عده ای از افراد در اجرای این تعهدات گوی سبقت را از طرف مقابل ربوده اند؟ باید به این موضوع توجه کنند که اولا خلاف حکم حکومتی رهبری و البته قانون مصوب است، ثانیا این آمریکایی ها هرگز وفای به عهد کاملی به ما نشان نداده اند، حال چرا افرادی در زمینه اجرای برجام طوری رفتار میکنند که گویی آمریکایی ها دوستانی معتمد و اخلاق مدار برای ما بوده اند؟
وی افزود: انتظار میرود که شخص رئیس جمهور و مجلس این موارد را به تیم اجرایی برجام گوشزد کنند که نکند، برای هزارمین بار دولتمردان آمریکا خیانت و عهد شکنی دیگری را با مردم ایران داشته باشند.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس امام علی(ع) رشت گفت: امیدواریم این عملکرد دولت در اجرای برجام خدای نخواسته مقاصد انتخاباتی نداشته باشد و منافع حزبی را بر منافع ملی ترجیح ندهند که ان شاء الله نمیدهند.
سیفی تصریح کرد: دولت در مورد اتفاقاتی که به ضرر ملت ایران در خارج از کشور رخ میدهد آنطور که باید و شاید مواضع محکمی اتخاذ نمیکند، همانطور که در دی ماه 92 و زمانی که چند ماه از آغاز کار دولت گذشته بود و آن فاجعه را گروه های تحت حمایت سعودی و به دستور سعودی ها در صنعا پیش آوردند، مشخص بود که این دولت در برخی موارد و در جایی که نیاز به مواضع صریح و متناسب با خشم مردم انقلابی باشد، ضعیف عمل خواهد کرد، که البته اینطور هم شد.
وی افزود: با اندک تاملی در مواضع کشورهای دیگر متوجه این ضعف ما خواهید شد، آمریکا به بهانه اینکه افرادی با تابعیت برخی کشورهای منطقه به برج های دوقلو حمله کردند و 11 سپتامبر را پیش آوردند، به عراق و افغانستان حمله نظامی میکند، که صد البته این اقدام مردود است.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس امام علی(ع) رشت بیان داشت: کشوری مثل ترکیه به بهانه نقض حریم هوایی خود، هواپیمای روسی را هدف قرار میدهد، روسیه به بهانه سقوط یک هواپیما بلایی سر ترکیه میآورد که مسئولان آن کشور تنها یک سر سوزن با لفظ «غلط کردیم» فاصله دارند. عربستان به بهانه چهار سنگ پرتاب شده به سمت سفارتش با اینکه تمام دیپلمات هایش سالم و سلامت هستند، قطع روابط سیاسی با ایران را کلید میزند؛ اما مسئولان سیاسی ما همیشه خویشتندار هستند و گویی فقط توان تمسخر کشور جیبوتی را دارند! وقتی توان پاسخ محکم به کشوری مثل جیبوتی را دارند، چرا چنین جواب محکمی به آمریکا و دیگر ظالمان نمیدهند؟
سیفی افزود: چرا وقتی مسئولان سفارت ما در صنعا آنطور شدند پاسخ محکم داده نشد؟ چرا وقتی به آن نوجوانان ایرانی در جده تجاوز شد پاسخ مناسب ندادند؟ چرا وقتی امسال آن فجایع در حج رخ داد عکس العمل مناسب اتخاذ نکردند؟ آیا اینها پاسخ محکم تر نمیطلبید؟
وی تصریح کرد: مقصود این نیست که مسئولان پرخاشگرایانه با همه قطع روابط کنند، بلکه انتظار این است که حداقل در مواردی که حق ایرانیان ضایع شده، مواضعی محکم و در حد اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران بگیرند.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس امام علی(ع) رشت گفت: وقتی دیپلماسی «صرفا لبخند» در ایران اجرا میشود و اینکه همیشه تمام موارد را با گل و بلبل ببینیم که نمیتوانیم کشور را مقتدر کنیم! این خشم ملت گرچه به جای بدی رسید و حمله به سفارت کشور دیگر کاملا غلط بود، اما در کنار محاکمه عوامل این خطا باید در ریشه یابی این موضوع، مواضع نه چندان محکم مسئولین خارجه ایران را نیز در نظر داشت.
سیفی گفت: ظریف پتانسیل بهترین وزیر خارجه جهان شدن را دارد، مشروط به اینکه در مسائل منطقه محافظه کارانه عمل نکند و نظر مردم را هم مد نظر داشته باشد.
وی افزود: ای کاش نامه نگاری های ایشان چندین روز زودتر انجام می گرفت که شاهد چنین مسائلی در مقابل سفارت عربستان نمیبودیم.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس امام علی(ع) رشت گفت: معتقدم که اگر این مورد یعنی اقتدار انقلابی در موضع گیری های وزارت خارجه ایران اتخاذ شود ما میتوانیم شاهد بهترین وزارت خارجه تاریخ صد ساله کشور باشیم.