کد خبر:۴۸۲۳۴۰
جنیدی جعفری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

پیشرفت‌های چشم‌گیری با وجود تحریم‌ها داشتیم

مدرس دانشگاه تربیت مدرس گفت:  در مسئله پیشرفت در صنایع نظامی که بیشترین تحریم‌ها را از ابتدای انقلاب متحمل شده و همچنین حوزه علمی و فناوری ما بسیاری از تحریم‌ها را داشته‌ایم اما دقیقا در این دو حوزه که دستمان روی زانوی خودمان بود بیشترین پیشرفت‌ها را نیز داشته ایم. 

مهدی جنیدی، جعفری مدرس دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به مسیر پیشرفت انقلاب اسلامی طی سی‌و‌هفت ساله گذشته، گفت: این یک تجربه تاریخی و مبتنی بر داده‌ها و گزاره‌های عقلانی است که هر کجا اتکا به نیروی داخلی وجود داشت؛ ما به پیشرفت رسیده‌ایم و هر جا به دیگری تکیه زدیم، زمین خورده‌ایم. 

 

وی بااشاره به صنعت علمی و نظامی کشور تصریح کرد: در مسئله پیشرفت در صنایع نظامی که بیشترین تحریم‌ها را از ابتدای انقلاب متحمل شده و همچنین حوزه علمی و فناوری ما بسیاری از تحریم‌ها را داشته‌ایم اما دقیقا در این دو حوزه که دستمان روی زانوی خودمان بود بیشترین پیشرفت‌ها را نیز داشته ایم. 

 

مدرس دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه اگر هندسه پیشرفت جمهوری اسلامی را عدالت، عقلانیت و معنویت بدانیم با نگرش درست مدیریتی آینده کشور را نگاه کنیم قطعا مسائل و مشکلات کشور نیز قابل حل است،اظهار داشت:البته بستگی دارد مدیری که در جایگاه اجرایی قرار دارد چه نگرشی داشته باشد. اگر این فرد تعامل و همگرایی با غرب را مد نظر داشته باشد یعنی هم عدالت را فراموش کرده، هم عقلانیت را و هم معنویت را! که بیش از آنکه به پیشرفت بینجامد؛ منجر به ارتجاع می‌شود. 

 

وی ادامه داد: اگر مدیر جامعه با نگاه پیشرفت درون زا به مسائل نگاه کند؛ آن وقت می‌تواند هم عدالت، هم هدف، هم معنویت و هم از مسیر عقلانیت را به پیشرفت برساند.

 


جنیدی جعفری در پایان خاطر نشان کرد:  اینکه فکر کنیم دیگری برای ما کاری می‌کند؛ اولین نقطه انحراف است و عمده مشکلات جامعه امروز را باید از سوی مدیران و اداره کنندگان جامعه دانست که نگرش درست مدیریتی به مسائل کلان کشور ندارند و عمدتا با نگاه نومحافظه کارانه و لیبرال مسلک همه توجه‌شان بجای داخل به خارج است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار