کد خبر:۴۸۲۴۸۶
در نشست خبری مطرح شد

فراخوان جشنواره ادبی حیات/مهلت ارسال آثارتا ۲ فروردین ماه

فراخوان جشنواره ادبی حیات روز جمعه در سایت قرار می گیرد و دوم فروردین ماه ۹۵ مهلت ارسال آثار به این جشنواره معین شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صبح امروز نشست خبری جشنواره ادبی حیات در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 


در این نشست شهروز شریعتی، دبیر شورای سیاست گذاری جشنواره با اشاره به اینکه آب یکی از مسائل مهم کشور است گفت: در برنامه ششم توسعه به صورت سرفصل به بحران آب پرداخته شده است و کارهای زیربنایی و گفتمان سازی برای حل این بحران باید صورت بگیرد. معاون فرهنگی دانشگاه تربیت مدرس یک سند راهبردی را منتشر کرده که دو مضمون استراتژیک دارد.

 


وی افزود: افزایش سرمایه‌های اجتماعی و افزایش راهکارهای نوآورانه این دو مضمون را شامل می‌شود و ما می‌خواهیم با برگزاری این جشنواره تولید محصولات بومی و متناسب با شرایط کشور را داشته باشیم چرا که خیلی از مفاهیم وارداتی هستند.

 


در ادامه کوروش عنبری، دبیر جشنواره حیات گفت: آب و کودک دو بخش مهم این جشنواره هستند که ما به این خاطر از دانشگاه استفاده کردیم چرا که دانشگاه محل تولید فکر و ایده و تحول برای جامعه است.

 


وی بخش‌های جشنواره را برشمرد و افزود: یک بخش، بخش کودک و بخش دیگر بخش نوآورانه است و بخش داستان خوانی را نیز داریم که به صورت پادکست پخش می‌شود. داستان کوتاه، نمایش نامه کوتاه بخش‌های این جشنواره است.

 


دبیر جشنواره حیات به مراسم‌های حاشیه‌ای این جشنواره اشاره کرد و گفت: بزرگداشت یکی از اساتید ادبیات داستانی که جزو مترجمین مطرح کشور است و اساتید فعال در حوزه ادبیات تربیت مدرس نیز در حاشیه انجام می‌شود همچنین کارگاه‌های داستان و نمایش نامه نویسی و کارگاه آموزشی مصرف صحیح آب به کودکان را نیز در برنامه‌های خود داریم.

 


وی به زمان برگزاری این جشنواره اشاره کرد و گفت: جشنواره ۳۰ اردیبهشت ۹۵ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود و فراخوان این جشنواره روز جمعه بر روی سایت قرار می‌گیرد روز دوم فروردین ماه ۹۵ آخرین مهلت ارسال آثار است که مصادف با روز جهانی آب شده و غیرقابل تغییر می‌باشد.

 


عنبری به تشریح جوایز این جشنواره پرداخت و گفت: جایزه قلم بلورین مدرس، جایزه اثر قابل تقدیر، جایزه نگاه نو و خلاق را داریم همچنین در بخش کودک از نویسندگان کودک و کودکانی که آثار خود را ارسال کرده‌اند در رده سنی ۶ تا ۱۲ سال پذیرش آثار خواهیم داشت. در بخش داستان خوانی نیز یک اثر برگزیده همراه با جایزه نقدی داریم.

 


وی در پایان خاطرنشان کرد: جایزه نقدی قلم بلورین سه میلیون تومان به اجازه یک میلیون بن خرید کتاب، جایزه نقد قلم زرین مدرس سه میلیون تومان، اثر قابل تقدیر و نگاه خلاق یک میلیون تومان می‌باشد.

 


در این نشست رویا لطافتی، سخنگوی شورای سیاست گذاری جشنواره، فریدون عموزاده خلیلی مدیر مسئول هفته نامه چلچراغ و عضو هیئت موسس انجمن کودک و نوجوان، کمیل سوهانی مستندساز و دارنده جایزه بهترین پژوهش در جشنواره سینما حقیقت حضور داشتند.

 


بنا شده است این جشنواره هر ساله برگزار شود و آثار ارسالی به این جشنواره به صورت کتاب منتشر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار