به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، کارگاه نقش مردم در انتخابات از دیدگاه انقلاب اسلامی همزمان با دهه فجر با عنوان «مردم سالاری دینی» با حضور اساتید و کارکنان در محل تالار شهدای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.
حجت الاسلام علوي كيا، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه صنعت نفت در این جلسه گفت: يكي از سطوح و عرصههاي مهم مشاركت سياسي، شركت مردم يك جامعه در انتخابات است که می توان به وسيله آن اراده شهروندان را در شكلگيري نهادهاي سياسي نشان داد.
وی افزود: در نظام اسلامی - یعنی مردم سالاری دینی- مردم انتخاب می کنند، تصمیم می گیرند و سرنوشت اداره کشور را به وسیله منتخبان خودشان در اختیار دارند؛اما این خواست و انتخاب و اراده در سایه هدایت الهی، هرگز به بیرون جاده صلاح راه نمی برد و از صراط مستقیم خارج نمی شود و این نکته اصلی در مردم سالاری دینی است.
علوی کیا گفت: به عبارت دیگر در این گونه نظام های سیاسی، انگیزه و خواست مردم از پشتوانه دینی و اعتقادی برخوردار بوده و منافع و خواست صاحبان ثروت، سرمایه داران حاکم و نیرنگ بازان عالم سیاست تأثیری بر آن نخواهد داشت، دموکراسی حقیقی مردم سالاری برخاسته از دین و ایمان، انگیزه مردم، احساس مسئولیت و تکلیف ملی و دینی است؛ لذا وارد میدان می شوند و در میان نامزدهای مختلف، گزینه خود را انتخاب می کنند، در حقیقت انتخاب مردم، انتخابی برخاسته از شعور و بینش مذهبی و در چارچوب احکام الهی است.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه صنعت نفت تصریح کرد: نگاهی گذرا به ماهیت احکام، قوانین و مقررات دینی گویای آن است که اسلام همواره در جهت پررنگ کردن حضور مردم در عرصه های سیاسی، نظامی و به طور کلی اجتماعی گام برداشته است.
این استادحوزه و دانشگاه اظهار کرد: شاید بتوان مشارکت مردم در فرآیند انتخابات را به نوعی، جهاد سیاسی و فرهنگی به حساب آورد که از طریق آن، مردم ضمن انتخاب صالح ترین افراد برای امور جاری و اجرائی کشور برای تحکیم پایه های اقتدار حاکمیت دینی و افزایش عزت و شوکت آن به مبارزه عملی با توطئه های تنیده شده بدخواهان و دشمنان خارجی و منافقین داخلی برمی خیزند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: حضور مردم پای صندوق های رأی یعنی دفاع از جمهوری اسلامی، یعنی دفاع از قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی و مسلم است که این حضور مردمی برای دشمنان ملت ایران مطلوب نیست.