کد خبر:۴۸۶۱۴۲
جابری انصاری در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو عنوان کرد
تاکید بر ضرورت کاهش تنش و درگیریها در منطقه، سیاست مشترک تهران برلین
سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشور گفت :در سفری که وزیر امور خارجه آلمان به تهران و ریاض داشت بر ضرورت کاهش تنش و درگیری ها تاکید کرد.
حسین جابری انصاری سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشور در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص نقش سفر اشتاین مایر، وزیر امور خارجه آلمان به ایران تحتعنوان میانجی گر روابط ایران و عربستان گفت: دولت آلمان هیچ درخواستی برای میانجی گری بین ایران و عربستان نه در گفتگوها و نه در مواضعی که صراحتا اعلام شد بیان نکرد.
وی افزود: آنچه آلمان پیگیری کرده در حقیقت ضرورت کاهش تنش هاست و سیاست آلمان به دلیل منافعی که در منطقه دارد در روابط متوازن با کشورهای مختلف منطقه و کاهش درگیری و تنش محسوب می شود.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشور گفت: به دلیل نگرانی که آلمان ها نسبت به این موضوع داشتند که اختلاف بین ایران و عربستان منجر به تشدید درگیری در منطقه شود براین اساس و در سفری که وزیر امور خارجه این کشور به تهران و ریاض داشت بر ضرورت کاهش تنش و درگیری ها تاکید کرد.
جابری انصاری با تاکید بر اینکه این سیاست همان سیاستی است که ایران نیز به طور آشکار همواره دنبال کرده تصریح کرد: جمهوری اسلامی در این راستا اقدامات خود را در چارچوب مدون اعلام می کند و ما به هیچ وجه به دنبال تشدید درگیری در داخل منطقه و بین کشورهای اسلامی نیستیم.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشور اضافه کرد: جمهوری اسلامی در مورد عربستان نیز حداکثر خویشتن داری ممکن را در مراحل مختلف از طرف خود نشان داده است چون به اعتقاد ما تشدید درگیری بین کشورهای اسلامی به ضرر مجموعه کشورهای منطقه و به نفع دشمنان امت اسلام و در درجه نخست رژیم صهیونیستی است.
وی با تاکید بر اینکه براساس این سیاست به طور کلی از رویه آلمان استقبال کردیم تصریح کرد: البته این سیاست در صورتی به موفقیت خواهد رسید که تلاش هایی که برای کاهش اختلافات بین ایران و عربستان انجام می شود منجر به این شود که عربستان اقداماتی را که در چارچوب تنش آفرینی دنبال می کند خاتمه دهد و زمینه ای برای موفقیت این سیاست ها و تلاش ها فراهم شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.