به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روز پنج شنبه در اکثر شهرها ، مردم از هشت صبح که بیرون آمدند تصویر و پوسترهای تبلیغاتی نامزدهای مجلس دهم را دیدند که برای جلب رای ، بطور رسمی نصب شده بودند بگونه ای که تنور انتخابات هفت اسفند،با آغاز تبلیغات مختلف و متنوع نامزدها، داغتر شد.
دیروز جمعه هم فرصت خوبی برای برگزاری همایش ها و میتینگ های انتخاباتی بود و قشرهای مختلف جامعه خصوصا جوانان تمایل دارند با بررسی سوابق و برنامه های نامزدها، بهترین گزینه را روانه مراکز مهم تصمیم گیری کشور کنند.
انتخابات مجلس خبرگان، از بیست ویکم شروع شده است و تا 8 صبح 6 اسفند ادامه دارد.
دویست و نود صندلی مجلس دهم، 6 هزار و 229 مشتری دارد که ، بیشترین اش ، در پرجمعیت ترین استان یعنی تهران هستند.
در تهران برای هر صندلی مجلس ، بیش از سی داوطلب از گروههای مختلف رقابت می کنند و در دیگر استانها، دستکم بیست و یک نفر.
در شهرهای بزرگ تبلیغات زیر سایه ائتلافها و فهرست هاست.
محمد حسین مقیمی رئیس ستاد انتخابات کشور، هم تاکید کرد: هیچ دستگاه دولتی حق تبلیغ برای نامزد انتخاباتی را ندارد.
رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: تبلیغات 6 هزار و 229 نفر نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از 8 صبح روز پنجشنبه آغاز شده و تا یک هفته ادامه خواهد داشت.
وی بر رعایت قانون و اخلاق مداری نامزدها و هواداران آنها را تاکید کرد و گفت: هیچ دستگاه دولتی حق تبلیغ برای نامزد انتخاباتی را نخواهد داشت.
معاون سیاسی وزیر کشور در خصوص تبلیغات در فضای مجازی نیز تصریح کرد: کمیتهای تخصصی عملکرد همه نامزدها در فضای مجازی را رصد می کند.
رئیس ستاد انتخابات کشور درباره تدوین دستورالعمل نحوه تبلیغات در فضای مجازی بیان کرد: برای تبلیغات در فضای مجازی دستورالعملی تدوین شده که به همه نامزدها ابلاغ میشود.
مقیمی همچنین از تأمین همه نیازهای تدارکاتی انتخابات هفتم اسفند خبر داد، خاطرنشان کرد: تعرفه ها و صندوقهای رأی به استانها و شهرستانها تحویل داده شده است.