به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، کامل نیا امروز در هفتمین همایش بین المللی توسعه و فناوری که به همت گروه مشاوران جوان شهرداری مشهد و گروه معماری دانشگاه فردوسی مشهد در این دانشگاه برگزار شد، گفت: در راستای رسیدن به چشم انداز دانشگاه نیازمند این هستیم که بتوانیم در مسیر تخصصی تر شدن مبانی علمی و آموزشی حرکت کنیم.
وی بر لزوم توجه به دانشگاه کارآفرین و نسل سوم تاکید و تصریح کرد: امروز یکی از اهداف دانشگاههای بزرگ کشور رسیدن به دانشگاه نسل سوم است و دانشگاه فردوسی نیز از این امر مستثنا نیست، به همین دلیل بر آن هستیم تا در آغاز دهه دوم احداث دانشگاه در دو حوزه آموزش و پژوهش با نگاه بهتری وارد شویم.
رئیس دانشکده معماری دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: مشهد کلان شهری با معضلات و مشکلات بسیار است که میطلبد به صورت تخصصی وارد برخی از این مشکلات شویم.
کامل نیا در ادامه با اشاره به این مطلب که اسفند ماه سال گذشته فراخوان ارسال مقاله به هفتمین همایش بین المللی توسعه و فناوری منتشر شد، تصریح کرد: در این مدت ۶۰۰ مقاله به دبیرخانه ارسال شد و از مجموع ۶۰۰ مقاله ،حدود ۳۰۰ مقاله به مرحله دوم راه یافت و در نهایت بیش از ۱۳۰ مقاله به عنوان مقاله برتر شناخته شد.
رئیس دانشکده معماری دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این مطلب که در این همایش حدود 400 نفر شرکت کردند، خاطرنشان کرد: هزینه شرکت در این همایش برای همکاران ۵۰ هزار تومان و برای افرادی که به صورت آزاد در این همایش شرکت میکنند، ۸۰ هزار تومان بود.
کامل نیا معماری و شهرسازی ایرانی- اسلامی، هوش مصنوعی و روشهای نوین طراحی، انرژی، معماری و شهرسازی پایدار، مدیریت و شهرسازی، معماری منظر و هنرهای محیطی و میراث فرهنگی، هنری و گردشگری را از جمله محورهای هفتمین همایش بین المللی توسعه و فناوری برشمرد.
دبیر اجرایی همایش با بیان این مطلب که در کنگره کارشناسانی از کشورهای ایتالیا و تاجیکستان حضور دارند، تصریح کرد: به شرکت کنندگان گواهی نامه معتبر آکسفورد اهدا خواهد شد.
در ادامه محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه دانشگاه با مهندسان مخبرهاش است که میتواند به پیشرفت برسد، گفت: در دانشگاه فردوسی مشهد رشتههای مهندسی دیرتر وارد شد؛ اما در بحث کمی و کیفی رشد بسیار خوبی را در آنان شاهد بودیم.
وی ادامه داد: البته دانشگاه فردوسی بدون توجه به دانشکدههای الهیات و ادبیات و علوم پایه به تمامی اهداف خود نخواهد رسید، بنابراین باید همه اینها در کنار یکدیگر قرار گیرند.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی بزرگترین دانشکده این دانشگاه و دارای 180 عضو هیات علمی و پنج هزار دانشجو است که بخش زیادی از این دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی فعالیت میکنند و این دانشجویان دارای تولیدات علمی و آموزشی بسیار بالا هستند.
کافی بیان داشت: دانشکده معماری دانشگاه فردوسی مشهد در عمر 10 ساله خود دانشکدهای بسیار شکوفا بوده است و درصد قبولی آنان در آزمونهای مختلف و موفقیت آنان در مسابقات مختلف نشان از این کیفیت بالا دارد.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن اشاره به این مطلب که این دانشکده محوریت و نقش کلیدی در برنامههای این دانشگاه دارد، گفت: طرح جامع این دانشگاه را استادان و دانشجویان این دانشکده تهیه کردند.