کد خبر:۴۹۶۲۱۰
معماری پایدار-۲

دامیار: زمینه‌گرایی و توسعه پایدار بدون توجه به معماری بومی محقق نمی‌شود

استاد معماری دانشگاه پیام‌نور ایلام گفت: برخی درصدد هستند، معماری سنتی را به دلیل مغایرت با کلیت معماری مدرن حذف کنند؛ اما زمینه‌گرایی و توسعه پایدار بدون توجه به معماری بومی محقق نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، دامیار، استاد معماری دانشگاه پیام نور ایلام در کارگاه معماری پایدار که امروز در دانشگاه پارسیان ایلام برگزار شد، گفت: هویت هر ملتی را باید در تاریخ، فرهنگ و تمدن آن جستجو کرد، آنچه از پیشینیان ما به جای مانده روایتگر این است که آنان حاصل فکر و نوع نگاهشان را در هر آنچه که پدید آورده اند نمایان کرده اند، یکی از عرصه هایی که ایرانیان نوع نگاه خود به زندگی و اینکه در کجای جهان ایستاده اند را به تصویر کشیده اند، هنر معماری است که در گچ بری ها و خطوط ساده هنری و ستون های سنگی به جای مانده است.


وی با بیان اینکه رمز و راز زندگی یک ملت در سده های گوناگون تاریخ آن نهفته است، ادامه داد: بررسی ابنای تاریخی در ایران در حالی که با ارزش و غرور آفرین است می‌تواند سئوال آفرین نیز باشد که آیا در هویت معماری امروز ما آن نشانه هایی که هویت مان را بازگو می کنند، نمایان هستند؟


این استاد معماری دانشگاه پیام نور ایلام معماری بومی را پیش زمینه معماری مدرن اعلام و خاطرنشان کرد: برخی درصدد هستند معماری سنتی را به دلیل بدوی بودن و مغایرت آن با کلیت معماری مدرن حذف کنند و در طراحی از آن صرف نظر کنند؛ اما زمینه گرایی و توسعه پایدار بدون توجه به معماری بومی محقق نمی شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار