کد خبر:۴۹۰۹۸۵

تک روی سعودی‌ها قیمت نفت را کاهش داد

قیمت جهانی نفت در بازار معاملات آتی روز چهارشنبه به روند کاهشی خود ادامه داد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ یک مقام بانکی کره جنوبی اعلام کرد، با لغو تحریم ها علیه ایران، بانک ملت ایران قصد دارد شعبه خود در سئول را تا ماه آینده بازگشایی نماید.

 

در ماه ژانویه، آمریکا و اتحادیه اروپا پس از اجرایی شدن توافق جامع هسته ای، تحریم ها علیه ایران را لغو کردند.

 

از زمان گشایش شعبه بانک ملت در سئول در ژوئن 2001، این بانک در زمینه مبادلات تجاری بین دو کشور و معاملات ارزی خارجی و همچنین نقل و انتقال دستمزدهای ایرانیان شاغل در کره جنوبی فعال بود.

 

بر اساس گزارش پایگاه خبری کره هرالد این مقام بانکی کره ای گفت: لغو محدودیت ها در دسترسی بانک های ایرانی به سیستم نقل و انتقالات بانکی بین المللی سوئیفت در طی هفته آینده تکمیل خواهد شد و این بدان معناست که بانک ملت اجازه خواهد داشت تا اعتبارات اسنادی صادر کند و با کره جنوبی تعامل نماید.

 

در حالی به گفته این مقام کره ای محدودیت های دسترسی بانک های ایران به سوئیفت هنوز به طور کامل رفع نشده است که رئیس کل بانک مرکزی ایران روز گذشته گفت همه بانک های ایران به سوئیفت وصل شده اند.

 

ولی اله سیف رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه همایش تدوین برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در مورد این سوال که آیا مشکل سوئیفت برطرف شد، اظهار داشت: «هم اکنون همه بانک‌های کشور به سوئیفت وصل هستند و امکان مخابره پیام سوئیفتی را دارند و این موضوع عملیاتی شده است.»

 

به گفته این مقام کره ای همچنین گفت و گوهایی با مقامات آمریکایی در جریان است تا سیستم پرداخت با استفاده از یورو در مبادلات با ایران راه اندازی شود زیرا به دلیل تحریم های پابرجای واشنگتن بانک های کره ای نمی توانند هنگام تجارت با ایران، دلار مبادله کنند. مقامات بانکی کره ای گفته اند انتظار دارند در طی ماه آینده به نتایج مثبتی از این گفت و گوها دست یابند.

 

بعد از لغو تحریم ها، بانک پرشیا اینترنشنال ایران هم به دنبال ایجادشعبه ای در سئول است. اگر کره جنوبی با این امر موافقت کند، این دومین بانک ایرانی خواهد بود که در کره جنوبی فعالیت می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار