کد خبر:۴۹۱۲۱۷

کویت هم خواستار ترک لبنان توسط اتباع کشورش شد

سفارت کویت در بیروت نیز در پی هشدار عربستان درباره سفر به لبنان از اتباع کویتی خواست تا لبنان را ترک و از سفر به این کشور خودداری کنند.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، به نقل از خبرگزاری کویت، در پی هشدار عربستان به اتباع این کشور برای عدم سفر به لبنان، سفارت کویت در بیروت نیز امروز با صدور بیانیه ای از مردم کویت خواست تا از سفر به لبنان خودداری کنند.

 

 وزارت خارجه عربستان در ادامه سیاست های ریاض برای تحت فشار قرار دادن دولت لبنان روز گذشته در بیانیه‌ای از «همه شهروندان سعودی خواست تا برای حفظ امنیت خود به لبنان سفر نکنند.»

 

این تصمیم عربستان به فاصله کمتر از یک هفته از توقف کمک چهار میلیارد دلاری عربستان به ارتش لبنان برای تامین سلاح و تجهیزات ارتش و نیروهای امنیتی این کشور اتخاذ شده است.

 

عربستان علت این تصمیم را خودداری بیروت از محکومیت حمله عوامل ناشناس به سفارت و کنسولگری این کشور در تهران و مشهد و همچنین مواضع جنبش مقاومت لبنان حزب الله در ارتباط با سیاست های ریاض در سوریه و یمن عنوان کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار