آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۴۸۶۲
موسوی نژاد در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

وزارت امور خارجه در قبال بدعهدی آمریکایی‌ها تذکراتی جدی بدهند/ هسته‎ای را نداده‌ایم که هنوز هم تحریم بانکی باشیم!

دبیر سیاسی قرارگاه دانشجویی شهیدکاوه خراسان جنوبی گفت: انتظار می‌رود وزارت خارجه قدرتمندانه وارد گود شود و به آمریکا در قبال بدعهدی‌هایش تذکراتی جدی بدهند؛ چراکه ما تاسیسات هسته‌ای خود را از دست نداده‌ایم که تحریم‌های بانکی ما همچنان باقی بماند. 

سید مصطفی موسوی نژاد، دبیر سیاسی قرارگاه دانشجویی شهیدکاوه خراسان جنوبی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، با بیان اینکه قبل از مذاکرات هسته ای خیلی فریادها زده شد که آمریکا قابل اعتماد نیست؛ چراکه آمریکا بارها و بارها نشان داده است که بدعهد است، گفت: رهبر معظم انقلاب نیز چندین مرتبه فرمودند که من خوشبین نیستم به این مذاکرات و دشمن را دشمنی بد عهد می دانم؛ اما مسئولان وزارت خارجه خوشبینانه پیش رفتند و در حال حاضر شاهد همان بدعهدی‌های آمریکا هستیم.

 

وی افزود: قبل از تصویب برجام خیلی فریادها زده شد که در قبال امتیازات نقدی که داریم به دشمن می دهیم، هیچ تضمین مناسبی را دریافت نکرده ایم؛ برای رفع تحریم ها، گفت: وزارت خارجه به توصیه رهبر انقلاب مبنی بر لغو همزمان تحریم‌ها متناظر با اقدامات ایران عمل نکرد و تمام اقدامات را انجام دادند؛ اما نوبت به غرب که رسید عمل نکرد.

 

این فعال سیاسی با بیان اینکه از دشمن نمی توان انتظار داشت که به وعده خود عمل کند، گفت: آمریکایی ها قرن هاست که در بدقولی و خلف وعده شهره اند، مسئولین وزارت خارجه ایران هم خودشان از بد قولی و بد عهدی طرف آمریکایی خوب خبر دارند؛ بنابراین انتظار می رود که دیگر به لاپوشانی هایی که قبل انتخابات مجلس بر این بدعهدی های دشمن انجام می دادند را پایان دهند؛ چرا که دیگر وقت بهره برداری از این لاپوشانی ها گذشته است.

 

موسوی نژاد گفت: انتظار می‌رود وزارت خارجه قدرتمندانه وارد گود شود و به آمریکا در قبال بدعهدی‌هایش تذکراتی جدی بدهند؛ چراکه ما تاسیسات هسته ای خود را از دست نداده ایم که تحریم های بانکی ما همچنان باقی بماند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار