کد خبر:۴۹۵۳۵۴
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس در اختتامیه جشنواره مد و لباس فجر:

صنعت مد و پوشاک رکن غیرقابل انکار در تحقق اقتصاد مقاومتی

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با اشاره به اهمیت حوزه مد و لباس در کشور، گفت: صنعت مد و پوشاک رکن غیرقابل انکار در تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس در آیین اختتامیه پنجمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر که با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و علی مرادخانی معاون هنری وزیر ارشاد در تالار وحدت برگزار شد، گفت: پنجمین جشنواره مد و لباس فجر را با تمام فرازها و نشیب‌ها پشت سر گذاشتیم و می‌رود تا این جشنواره هر روز جای خود را در میان مردم باز کند.

 

وی ادامه داد: در این دوره از جشنواره تلاش کردیم، محوریت فرهنگی ـ هنری را رعایت کنیم و برنامه‌ریزی‌ها به سمت افزایش بار فرهنگی جشنواره حرکت کرد که با توجه به بازخورد صحبت بسیاری از هنرمندان بسیار مثبت بود و افرادی که در دوره‌های گذشته به رویکرد ما منتقد بودند، در این دوره واکنش‌های مثبتی را نشان دادند.

 

قبادی افزود: خوشبختانه نگاه و رویکرد مسئولان کشورمان به تدریج به این موضوع معطوف شده است و این احساس ایجاد شده که اگر می‌خواهیم کار مهمی در حوزه فرهنگ انجام دهیم، باید هویت‌مان را به جهان معرفی کنیم و در این مسیر بهترین راه استفاده از لباس است؛ چراکه لباس معناهای مفهومی زیادی را در برمی‌گیرد و محدود به مرز جغرافیایی نیست.

 

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس با بیان اینکه هنرمندان کم‌کم ذائقه مردم را متوجه شده‌اند، گفت: طراحان در گذشته با ارائه طرح‌های سنتی نمی‌توانستند ذائقه عموم مردم را تأمین کنند، اما به‌تدریج از رویه قدیمی خود فاصله گرفته‌اند و امروز شاهد هستیم بسیاری از برندهای فعال ملی، تیراژ گسترده پیدا کرده‌اند.

 

قبادی گفت: در این جشنواره شاهد بودیم طراحان با فرهنگ، اصول و ارزش‌های جامعه ارتباط منطقی برقرار کردند و تلاش دانشگاهیان در حال به نتیجه رسیدن است که امیدواریم در سال 95، سرفصل‌های دانشگاهی نیز اصلاح شود.

 

وی افزود: محور اقتصاد مقاومتی، نگاه به توانایی‌های این کشور است مشروط به اینکه توانایی‌های خود را باور کنیم. باید بپذیریم که هنر طراحی وارد صنعت پارچه کشور شود و نساجان ما باید بدانند که باید در خدمت مجموعه طراحی کشور باشند و در این چرخه، طراحان نیز باید به محصول ایرانی اطمینان کنند؛ چراکه در جشنواره‌های بین‌المللی که تاکنون برگزار شده است، شاهد بودیم که بسیاری از طراحان جهانی به توانایی تولیدکنندگان و طراحان ایرانی اذعان داشتند.

 

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس با اشاره به وجود بخش مسابقه زنده طراحی لباس در جشنواره امسال گفت:‌ این بخش شاهکاری را خلق کرد که تا پیش از این باورش برای بسیاری از افراد سخت بود. این نشان می‌دهد ما می‌توانیم ذائقه مردم را تغییر دهیم و آن را به پیش ببریم و امیدواریم مسئولان بیش از گذشته باور کنند که لباس و پوشاک در حوزه امنیت ملی،‌ اقتصاد مقاومتی و فرهنگ بیش از ده‌ها حوزه دیگر می‌تواند تأثیرگذار باشد. اعتنای به این مسئله باعث می‌شود بسیاری از مشکلات حل شود و این قدرت به دست جوانان کشور با اتکا به ارزش‌های اسلامی و دینی قابل تحقق است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار