کد خبر:۴۹۹۴۸۸
قادری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

تحریم‌های جدید در نتیجه توافق مسئولان بر کشور اعمال شد

قائم مقام روابط عمومی جامعه اسلامی دانشجویان کشور گفت: در سال‌های پس از انقلاب هیچگاه تحریمی از سوی غرب در نتیجه توافق با مسئولان سیاسی کشورمان به ما اعمال نشد؛ اما حال می‌بینیم که مضاف بر عقب نشینی از حقوق و تلاش‌هایمان در امر هسته‌ای، برای تحریم شدنمان هم توافق شده است!

حبیب قادری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص بزرگداشت روز هسته‌ای با بیان این موضوع که چه بر سر غرور ملی ما آمده است، بیان داشت: در شرایطی به روز ملی فناوری هسته‌ای نزدیک می‌شویم که از آن فقط راکتورهای پرشده از سیمان و محموله‌های به زحمت به دست آمده، منهدم شده مانده است.

 

وی ادامه داد: این واقعیتی است که باید به باور برسد که هرکس که به هرنحوی به غرور ملی مردم ما لطمه‌ای بزند جزو خیانتکاران است، این سئوال باید پاسخی پیدا کند که چرا ملتی که با خون عزیزانش صنعت و قدرت هسته‌ای کشور را به جایگاه سال ۹۲ رسانده است، امروز به همت آقایان و مذاکراتی که انجام شده است به اینجا رسیده است؟

 

مسئولان هسته‌ای برای ادامه مذاکرات چه داشته‌ای را می خواهند معامله کنند

 

این فعال دانشجویی خطاب به مسئولان هسته‌ای کشور تصریح کرد: مسئولان هسته‌ای ما اکنون که داشته‌های 10 ساله هسته‌ای کشور را طبق میل غرب تعطیل، منتقل و تغییر کاربری داده‌اند بگویند با این عقب نشینی بی سابقه از حقوق هسته‌ای به دست آمده، اگر بازهم بخواهند به مذاکره ادامه دهند چه داشته‌های دیگری از این صنعت را می‌خواهند واگذار کنند؟ و چه اندازه دیگر باید پسرفت داشته باشیم؟

 

وی متذکر شد: کاری که مسئولان هسته‌ای دولت یازدهم بر سر منافع ملت ایران در پای میز مذاکره انجام دادند، مذاکره نبود معامله بود. معامله ای بر سر داشته هایی که باید از دست می رفت و داده هایی که به دورغ باید دریافت می شد.

 

مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد متذکر شد: در سال‌های پس از انقلاب هیچگاه تحریمی در نتیجه توافق با مسئولان سیاسی کشورمان به ما اعمال نشد؛ اماحال می‌بینیم که مضاف بر عقب نشینی از حقوق و تلاش‌هایمان برای تحریم شدنمان هم توافق کرده‌اند!

 

برخی در کشور نمی خواهند عزت ایران اسلامی را ببینند

 

وی با اشاره به وجود برخی افراد در داخل کشور که عزت ایران را بر نمی‌تابند، به انتقاد از این افراد پرداخت و گفت: در کشور کسانی بوده و همچنان هستند که نمی‌خواهند شادی، غرور و عزت نفس را در مردم ببینند و حتی حاضرند به خاطر مقاصد سیاسی و جاه طلبانه خود هربلایی را بر سر مردم بیاورند.

 

قادری با ابراز تاسف از نگاه ذلت بار برخی مسئولان به توان داخلی، خاطرنشان کرد: درجهانی که پیشرفت در علم و فناوری هسته‌ای مصداق توسعه یافتگی است، حال اگر خودمان خودمان را از این نعمت و دانش محروم کنیم، دیگر چه حرفی برای گفتن خواهیم داشت؟.

 

با نگاه هسته‌ای رهبری در مذاکرات هرگز موفقیتی جز برای ایران حاصل نمی‌آمد


این فعال دانشجویی به نگرش و بینش مقام معظم رهبری در حفظ و توسعه عزت ایران اسلامی در داخل و جهان اشاره کرد و گفت: مذاکره و تعیین مواضع را باید از رهبری معظم انقلاب آموخت؛ زیرا دیگر جهان نیز معترف است ایشان بیش از هر کسی خبره این کار هستند و اگر مسئولان به فرمایشات ولی امر مسلیمن جهان در مذاکرات توجه می‌کردند، هرگز موفقیتی در امر هسته‌ای جز برای ایران حاصل نمی‌آمد.

 

وی سیاهی برخی رفتارها در داخل را بر تاریخ انقلاب اسلامی و برای آیندگان ثبت شده دانست و تصریح کرد: مسئولان نباید بگذارند حقیقت کتمان شود، حقیقتی که به آیندگان کشور نشان می‌دهد در اثر پیشرفت‌های فراوان نظامی و هسته‌ای ایران، قدرت‌های مطرح دنیا راهی جز مذاکره باکشوری که همواره آن را جهان سومی می‌خواندند، نداشتند.

 

دولت تا دیر نشده عزت هسته‌ای ایران را با کشور باز گرداند

 

قائم مقام روابط عمومی جامعه اسلامی دانشجویان کشور ادامه داد: دشمنان ایران امیدوار بودند تا از راه گفتگو بتوانند تعاملی باقدرتی به نام ایران داشته باشند؛ اما متاسفانه می‌بینیم برخی مسئولان و سیاست مداران که خود را قهرمان ملی می‌نامند، طوری وانمود می‌کنند که ایران نه تنها قدرت نظامی و هسته‌ای آنچنانی در برابر آمریکا نداشته و ندارد، بلکه برای ادامه حیات خود راهی جزمذاکره برایش وجود ندارد.

 

قادری دولت را خطاب قرار داد و در پایان گفت: برای مردم ایران از هر قشری غرور و عزت اسلامی دارای اهمیت است آیا مسئولان این چنین می‌خواهند غرور و عزت ملی راحفظ کنند؟ این هشدار بری دولت دیر نیست که هرچه سریع تر عزت ملی در بحث هسته‌ای را به کشور برگرداند و با عقب نشینی‌های بی‌مورد و تو سری خوردن‌های مکرر وضع را از این بدتر نکند.
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار