آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۱۳۳۳
کاخ سفید:

هیروشیما نماد توانایی غم‌انگیز آدمیزاد برای تخریب وحشتناک است/ از ژاپن عذرخواهی نمی‌کنیم

سخنگوی کاخ سفید می‌گوید رفتن یا نرفتن اوباما به محل فرود آمدن بمب‌های هسته‌ای در ژاپن در سفرهای رسمی همیشه حاشیه‌ساز بوده ولی به هر حال هیروشیما نمادی برای نشان دادن توانایی بشر برای تخریب وحشتناک است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید امشب در کنفرانس خبری به حواشی احتمالی سفر آتی «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا به ژاپن واکنش نشان و تعریفی جالب از شهر هیروشیما ارائه داد.

 

اوباما بنا دارد ماه آینده میلادی بری شرکت در نشست خلع سلاح هسته‌ای به ژاپن برود و حضور یا عدم حضور وی در یادمان بمباران اتمی در هیروشیما، سوال امشب خبرنگاران بود؛ «جان کری» وزیر خارجه آمریکا دیروز به عنوان اولین مقام آمریکایی در سال‌های پس از فرود آمدن «پسر کوچک» آمریکایی بر سر مردم هیروشیما، در محل یادمان کشته‌های این فاجعه حاضر شد.

 

سخنگو در پاسخ به این سوال گفت که حضور یا عدم حضور رئیس‌جمهور آمریکا در هیروشیما در خلال سفرهای رسمی به ژاپن، همیشه حاشیه‌ساز بوده است؛ ارنست البته پاسخ قطعی در این خصوص نداد.

 

ارنست در ادامه توضیحاتی در خصوص مسائل اخلاقی ارائه داد و گفت: «هیروشیما نمادی است که نشان می‌دهد بشر چه توانایی عظیم و غم‌باری برای تخریبی وحشتناک دارد.»

 

سخنگو به دستورکار نشست اتمی در ژاپن اشاره کرد و گفت: «یکی از دلائلی که رئیس‌جمهور را به حضور در نشست‌های مختلف هسته‌ای وامی‌دارد، آرزوی دیدن جهانی عاری از سلاح هسته‌ای است هر چند خود وی نیز گفته که این هدفی بلند مدت است و در طول حیات وی، محقق نمی‌شود.»

 

ارتش آمریکا در سال 1945 با انداختن دو بمب اتمی «پسر کوچک» و «مرد چاق» بر سر مردم شهرهای «ناگازاکی» و «هیروشیما»، 220 هزار نفر را به کام مرگ کشاند.

 

آمریکا تاکنون بخاطر این کشتار از ژاپن عذرخواهی نکرده است.

 

سخنگو در ادامه به همین موضوع داغ عذرخواهی پرداخت. یکی از خبرنگاران از وی پرسید که آیا اوباما در این سفر از ژاپنی‌ها عذرخواهی می‌کند؟

 

جاش ارنست سریع گفت : «نه.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار