آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۱۸
استاندار مركزي:

سازندگي و توسعه با تداوم فرهنگ جهادي و تفكر بسيجي محقق مي شود

استاندار مركزي با اشاره به اينكه امروز در عرصه هاي مختلف سازندگي شاهد موفقيت هاي چشمگير دانشمندان هستيم، گفت: اين موفقيت ها در عرصه خلاقيت و نوآوري همان ترويج فرهنگ و ادامه تفكر امام خميني (ره) و تفكر جهادي است كه ريشه در مديريت اسلامي دارد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، عبدالله سهرابي در گردهمايي مديران جهادگر استان مركزي و ترويج فرهنگ جهادي كه 27 خرداد ماه در سالن اجتماعات جهاد كشاورزي استان مركزي در اراك برگزار شد، اظهار داشت: دشمنان قصد منحرف كردن فرهنگ جهادي دارند و در تلاش هستند كه تمامي موفقيت ها را در عرصه هاي مختلف از ايران اسلامي سلب كنند لذا ماموريت مهم نسل دوم انقلاب، انتقال فرهنگ جهادي به نسل سوم است و امروز در فضاي دولت نهم تلاش و سازندگي و توسعه با تداوم فرهنگ جهادي و تفكر بسيجي محقق مي شود.

در ادامه اين نشست آيت الله محسني گرگاني، نماينده ولي فقيه در استان مركزي با تاكيد بر محكم كردن جهاد سازندگي كه زيربناي تفكر انسان است، تصريح كرد: با قوي بودن تفكر علمي، ايماني و اعتقادي زير بناي تفكر انسان محكم مي شود.

وي گفت: جهاد سازندگي به بركت سخنان حضرت امام خميني (ره) فرهنگ جهاد و شهادت را به وجود آورد و اخوت و برادري ايجاد كرد.

حجت الاسلام كلانتري، نماينده ولي فقيه در جهاد كشاورزي استان مركزي نيز در اين گردهمايي خدامحوري، ولايت مداري، تلاش و شعار همه با هم، نوگرايي و پويايي و خلاقيت، عشق ورزيدن به كار بدون در نظرگرفتن فاكتور زمان و مكان، ساده زيستي، شايسته سالاري، سعه صدر و ايثار و گذشت و فداكاري را از ويژگي هاي عمده فرهنگ جهاد دانست و خاطرنشان كرد: جهاد سازندگي مبدع خلاقيت و نوآوري بود.

لازم به ذكر است، اين گردهمايي كه با حضور معاونان استانداري و مسئولان اجرايي دانشگاه هاي استان مركزي و جمعي از جهادگران اين استان برگزار شد، از جهادگران برتر در عرصه هاي مختلف قرآني، ورزشي و فرهنگي تقدير و پروژه هاي بخش كشاورزي نيز با حضور استاندار مركز و مسئولان اجرايي افتتاح شد./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار