آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۳۹۵۳
در کنفرانس خبری کامرون و اوباما صورت گرفت

اوباما: همکاری آمریکا و انگلیس ، ایران را از دستیابی به سلاح هسته ای باز داشت

نخست‌وزیر انگلیس در کنفرانس خبری مشترک با رئیس‌جمهور آمریکا با تاکید بر روابط مستحکم این دو کشور، از مزایای روابط ویژه لندن-واشنگتن برای دو کشور و دیگر کشورها سخن گفت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نخست‌وزیر انگلیس که در لندن میزبان رئیس‌جمهور آمریکا است، در کنفرانس خبری مشترک شرکت کرد.

 

دیوید کامرون نخست‌وزیر انگلیس پس از دیدار با باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا در ساختمان نخست‌وزیری در لندن در کنفرانس خبری مشترک شرکت کرد. او در این نشست از روابط ویژه این کشور و آمریکا و مزایای آن برای لندن و واشنگتن و دیگر کشورهای تاکید کرد.

 

کامرون بر همکاری و اتفاق نظر انگلیس و آمریکا در موضوعات مختلف دوجانبه و همچنین مسائل خاورمیانه از قبیل بحران سوریه، بحران مهاجران، مقابله با داعش تاکید کرد.

 

رئیس‌جمهور آمریکا در ابتدای سخنرانی خود بر روابط بسیار نزدیک و ویژه این کشور با انگلیس تاکید کرد و از مردم انگلیس به خاطر روابط و همکاری‌های آنان با آمریکا تشکر کرد.

 

باراک اوباما با مثال زدن از توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 از نقش انگلیس در حصول توافق هسته‌ای برجام سخن گفت.

 

رئیس جمهور آمریکا در نشست خبری مشترک با نخست وزیر انگلیس در لندن گفت همکاری بین واشنگتن و لندن ، ایران را از دستیابی به سلاح هسته ای باز داشت.

 

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین به موضوع همه‌پرسی در انگلیس برای خروج و یا باقی ماندن این کشور در اتحادیه اروپا هم اشاره کرد.

 

اوباما که پیشتر نظر خود را درباره باقی ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا مطرح کرده بود، در این نشست خبری مشترک با نخست‌وزیر این کشور تصریح کرد که باقی ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا به نفع این کشور، آمریکا و کل جهان است.

 

او البته موضوع رای‌گیری و همه پرسی درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را موضوعی مربوط به مردم این کشور دانست اما تاکید کرد که من به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا نظر خود را مطرح کرده‌ام.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار