آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۶۶۲۴
واکنش سازمان پزشکان بدون مرز به گزارش آمریکا:

تنبیه انضباطی مجازات کشتن ۴۲ نفر نیست

سازمان پزشکان بدون مرز در واکنش به تنبیه انضباطی ۱۶ نظامی آمریکایی عامل بمباران بیمارستان قندوز اعلام کرد که باید کمیسیون بین‌المللی حقیقت یاب به‌صورت بی‌طرف این حادثه را بررسی کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «گیلهم مولینی» رئیس سازمان پزشکان بدون مرز در افغانستان با انتقاد از عملکرد آمریکا در مورد حادثه بمباران بیمارستان قندوز تاکید کرد که تنبیه انضباتی برای عاملان این حادثه کافی نیست و باید کمیسیون بین‌المللی حقیقت یاب مستقل و بیطرفانه در مورد آن تحقیق کند.

 

«جوزف ووتل» فرمانده فرماندهی مرکزی آمریکا روز گذشته گفت که حمله نیروهای هوایی آمریکا در سال گذشته که به تخریب بیمارستان پزشکان بدون مرز در شهر «قندوز» منجر شد، جنایت جنگی نیست بلکه یک اشتباه انسانی بوده است.

 

رئیس سازمان پزشکان بدون مرز در افغانستان اظهارداشت که گزارش منتشر شده توسط آمریکا برای این سازمان غیرقابل درک است.

 

وی ادامه داد که سازمان پزشکان بدون مرز تلاش می‌کند تا مقامات آمریکایی پاسخگو شوند.

 

سازمان پزشکان بدون مرز همچنین تنبیه انضباطی را مجازات مناسبی برای قتل 42 نفر در شهر قندوز در شمال افغانستان نمی‌داند.

​​

«جوزف ووتل» فرمانده فرماندهی مرکزی آمریکا گفته بود که عاملان این حمله اطلاع نداشتند که تأسیسات بهداشتی را هدف قرار داده‌اند.

 

وی افزود: تعدادی از پرسنل نظامی بر اساس اصول جنگ و درگیری با شورشیان، عمل نکرده‌اند. اما این را نمی‌توان جنایت جنگی دانست.

 

این فرمانده نیروهای آمریکایی اظهارداشت: 16 نظامی آمریکایی که در این حادثه دخیل بودند تنبیه شدند و این مطلب به آنها ابلاغ شد و شماری از آنها از بخش فرماندهی نیروها اخراج شده‌اند.

در حادثه بمباران بیمارستان قندوز 42 تن از بیماران و پزشکان کشته و 37 تن دیگر زخمی شدند.

 

پس از اینکه طالبان در ماه اکتبر سال گذشته کنترل شهر استراتژیک قندوز را بدست گرفت، دولت افغانستان برای بازپس گیری آن از نیروهای هوایی ناتو به رهبری آمریکا کمک خواست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار