علی خیابانی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: شناسایی، معرفی و تقدیر از انجمن های علمی- دانشجویی برگزیده در عرصههای آموزشی، ترویجی، پژوهشی، فناوری، اختراع و ابتکار و انتقال تجربیات موفق کارگروهی و ایجاد فضای شور و نشاط در دانشگاه ها از جمله اهداف جشنواره حرکت است.
وی افزود: برآنیم در بستر این گردهمایی محصول فکر و خلاقیت و تفکر دانشجویان در معرض دید عموم قرار می گیرد و از این طریق سیاست مهم دانشگاه ها که تربیت نیروهای کارآمد و تربیت مدیران موفق برای آینده جامعه است تحقق یابد.
دبیر هفتمین جشنواره دانشگاهی حرکت در دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به رویکرد متفاوت این دوره جشنواره نسبت به دوره های پیش تصریح کرد: از جمله تفاوت های این دوره تفاوت در نوع مخاطبان جشنواره است.
خیابانی ادامه داد: بدین صورت که در دوره های پیشین انجمن های علمی توانمندی های خود را تنها برای دانشجویان خود دانشگاه ارائه می کردند؛ اما در این دوره امکانی فراهم شده تا با حضور نمایندگانی از دانشگاه ها، مراکز علمی و آموزشی سطح شهرستان این دوره جشنواره را در سطح شهرستان برگزار کنیم.
وی تصریح کرد: همچنین با رایزنی های به عمل آمده با مراکز صنعتی شهرستان تلاش شده حضور این مراکز را نیز در این دوره جشنواره شاهد باشیم.
دبیر هفتمین جشنوراه دانشجویی حرکت در دانشگاه حکیم سبزواری متذکر شد: جامعه آماری مخاطبان جشنواره را افزایش داده و طیف مخاطبین محدود به دانشگاه نخواهد شد ضمن آنکه به دلیل حضور مراکز رشد و شرکت های صنعتی و دانش بنیان در این نمایشگاه امکان تبادل نظر بین انجمن های علمی و شرکت های مذکور فراهم می شود.
خیابانی با بیان اینکه دبیرخانه جشنواره در حرکتی نمادین از المان های مرتبط با رشته ها و انجمن های علمی در جهت تبلیغات و ایجاد جذابیت بیشتر برای دانشجویان استفاده خواهد کرد، گفت: در این دوره پنج المان مرتبط با پنج دانشکده علوم انسانی، فنی مهندسی، نفت پتروشیمی، علوم پایه و تربیت بدنی در نظر گرفته شده و همزمان با آغاز تب و تاب برگزاری جشنواره این المان ها با حضور مسئولین دانشگاه، انجمن های علمی و دانشجویان رونمایی می شود.
وی با اشاره به فعالیت ۲۹ انجمن علمی در دانشگاه، گفت: در هفتمین دوره جشنوراه حرکت دانشگاه حکیم سبزواری ۲۰ انجمن به صورت فعال شرکت می کنند.
دبیر هفتمین جشنوراه دانشجویی حرکت در دانشگاه حکیم سبزواری غرفه های پیش بینی شده در جشنواره امسال را ۲۵ غرفه اعلام کرد و افزود: از این میان ۲۰ غرفه اختصاص به انجمن های علمی دانشگاه دارد و ۱۵ غرفه به مراکز خارج از دانشگاه که شامل مرکز رشد دانشگاه، انجمن های علمی دانشگاه های شهرستان و مراکز صنعتی شهرستان اختصاص دارد.
خیابانی در پایان با تاکید بر این مهم که تجربه های دوره های گذشته نشان می دهد این جشنواره در دانشگاه حکیم در مسیری رو به رشد در حال حرکت است، خاطرنشان کرد: حقیقت این است که توانمندی های بسیار خوبی در زمینه های عمران، کامپیوتر و ... در دانشگاه وجود دارد و امید داریم از تعاملات خوبی که در بستر برگزاری این جشنواره رخ می دهد بتوانیم در زمینه ایجاد ارتباط با صنعت در دانشگاه بهره ببریم و مراکز صنعتی را به سمت دانشجویان و انجمن های علمی دانشگاه سوق دهیم.
لازم به ذکر است، هفتمین دوره جشنواره دانشگاهی حرکت ویژه انجمنهای علمی دانشجویی و با تاکید بر ارتباط میان انجمنهای علمی دانشجویی و جامعه و صنعت ۲۵ تا ۲۹ ادیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.