به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدهادی حیدرزاده با اشاره به اجرای طرح کنترل و پیشگیری بیماریهای واگیردار در پارک ملی لار گفت: پس از اینکه موج اول تلفات حیات وحش از نوع گونه کل و بز در پارک ملی خجیر در اسفند ماه سال گذشته به اتمام رسید، متاسفانه شاهد موج دوم این تلفات در اوایل سال در پارک ملی سرخه حصار بودیم.
وی با بیان اینکه بلافاصله پس از کشف لاشهها، اقدامات کنترلی لازم و پیشگیرانه از جمله ضدعفونی کردن آبشخورهای حیات وحش در این دو پارک به انجام رسید اظهار داشت: همزمان با اعلام علت تلف شدن حیات وحش منطقه به دلیل بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک توسط اداره کل دامپزشکی استان، اجرای طرحهای کوتاه مدت و میان مدت کنترل و پیشگیری بیماریهای واگیردار حیوانات اهلی و وحشی در دستور کار این اداره کل قرار گرفت.
حیدرزاده ادامه داد: در این راستا و با توجه به مشاهده بیماریهای طاعون نشخوارکنندگان کوچک و تب برفکی در بین دام اهلی طرح ویژه کنترل و پایش پارک ملی لار با هدف پیشگیری از بیماریهای واگیردار از فردا تا 20 خرداد ماه انجام میشود.
فاجعه تلفات حیات وحش دور از ذهن نیست
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه این طرح با هماهنگی و همکاری دستگاههای مربوطه به اجرا در خواهد آمد، تصریح کرد: فاجعه تلفات حیات وحش استان هیچگاه دور از ذهن نیست و برای کنترل این موضوع همواره همکاری و پشتیبانی سایر دستگاهها و حتی مردم نقش تعیین کنندهای دارد.
وی افزود: در اجرای این طرح قطعا محدودیتهای ترددی از 12 لغایت 20 خرداد به پارک ملی لار صورت خواهد پذیرفت و به شهروندان اکیدا توصیه می شود از مراجعه به این پارک جداً خودداری کنند.