کد خبر:۵۱۷۲۰۷
بعد از ماه مبارک رمضان؛

دانشگاه آزاد قروه میزبان شهدای گمنام می‌شود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کردستان از میزبانی این استان از پیکر مطهر شهدای گمنام خبر داد و افزود: دانشگاه آزاد و حوزه علمیه امام صادق(ع) قروه، ستاد انتظامی کردستان و شهر دلبران از جمله نقاطی هستند که به این منظور در نظر گرفته شده‌اند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا شرف‌بیانی ظهر امروز در نشست کارگروه دفاع مقدس شهرستان قروه که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، گفت: هم اکنون ۱۶ یادمان شهدای گمنام در کردستان وجود دارد که ۶۱ شهید گمنام در این یادمان‌ها مدفون هستند و ملجأ ارتباط معنوی مردم استان به شمار می‌روند.

 

وی با بیان اینکه استان کردستان دارای ۳۰۰۰ نقطه یادمانی است، گفت: این استان در طول دفاع مقدس ۳۵۶ بار مورد تجاوز هوایی و بمباران دشمن بعثی قرار گرفته است.

 

به گفته شرف‌بیانی، خاک کردستان گلگون از خون ۲۶ هزار شهید مهاجر و انصار است که ۵۴۰۰ نفر از این شهدا، بومی استان هستند.

 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کردستان با تاکید بر لزوم برجسته‌سازی اسناد معتبر دفاع مقدس برای بهره‌گیری نسل آینده، گفت: نقش استان کردستان در تاریخ دفاع مقدس تدوین و به عنوان سندی ماندگار برای آیندگان خواهد ماند.

 

وی با بیان اینکه منابع انسانی مهم‌ترین نقش در برجسته‌سازی ارزش‌های دفاع مقدس هستند، گفت: با توجه به روند کهولت سن این قشر در صدد هستیم تا در مدت زمانی کوتاهی بتوانیم دانشنامه دفاع مقدس را در همه شهرستان‌های استان، تدوین کنیم.

 

به گفته این مسئول، در حال حاضر دیگر استان‌های کشور در این زمینه از کردستان پیشی گرفته‌اند که باید تلاش ویژه‌ای برای انجام کارهای گسترده در کردستان صورت گیرد تا مجاهدت‌های خاموش این استان برای نسل آینده، ملموس باشد.

 

شرف‌بیانی به درخواست‌های مکرر مردم استان برای میزبانی از پیکر مطهر شهدای گمنام اشاره و بیان داشت: این درخواست‌ها به ستاد تفحص شهدا و کمیته جست‌وجوی مفقودین ارائه شده است که با برخی از آنها موافقت و برخی نیز در ردیف هستند.

 

وی از میزبانی این استان از پیکر مطهر شهدای گمنام خبر داد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد و حوزه علمیه امام صادق(ع) قروه، ستاد انتظامی کردستان و شهر دلبران از جمله نقاطی هستند که به این منظور در نظر گرفته شده‌اند و تا کنون سه نقطه نخست قطعی شده است؛ اما در اکثر شهرها و بخش‌های استان این تدفین انجام خواهد شد.

 

شرف‌بیانی با بیان اینکه یادمان‌هایی در نقاط مرزی نیز برای تدفین شهدای گمنام در نظر داریم، افزود: امیدواریم که با تدفین شهدا در این نقاط که یادمان آنان نیز وجود دارد، بهره بیشتری از حضور پاک شهدا ببریم.

 

وی در ادامه به نقش کلیدی شهرستان قروه در دفاع مقدس اشاره و خاطرنشان کرد: این شهرستان از نظر اعزام نیرو به جبهه‌های جنگ در سطح استان و کشور  از جمله نقاط حائز اهمیت به شمار می‌رفت.

 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کردستان از احداث المان و یادمان‌های شهدا در ورودی‌های شهرستان‌های استان به منظور معرفی کردستان خبر داد و افزود: این المان‌ها، نماد و معرف شاخص‌های کردستان در دفاع مقدس خواهد بود.

 

وی با تقدیر از تلاش مدیران دست‌اندرکار شهرستان قروه در ساماندهی یادمان شهدای گمنام در این شهرستان گفت: قروه در مقایسه با دیگر نقاط استان، پیشرفتی ۶۰ درصدی دارد.

 

شرف‌بیانی با بیان اینکه دو یادمان شهدای گمنام در سریش‌آباد و دزج نیز در دستور کار ساماندهی قرار دارند، افزود: با مشارکت شهرداری‌های این دو شهر، کار ساماندهی این دو یادمان هم باید اجرایی شود.

 

وی در پایان به برخی تحریف‌های انجام گرفته در تاریخ دفاع مقدس به واسطه آثار مکتوب و تالیفات اشاره کرد و گفت: برخی کتب درباره دفاع مقدس دارای اشکالاتی است که حاکی از عدم ممیزی و بررسی نشدن آن است که برای مقابله با این تحریف‌ها باید به صورت جدی وارد عرصه مقابله شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار