آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۹۱۱۱

اکونومیست: رأی به خروج از اتحادیه اروپا هم انگلیس و هم اروپا را تضعیف خواهد کرد

یک نشریه انگلیسی برگزاری همه‌پرسی در انگلیس برای رأی گیری در خصوص ترک اتحادیه اروپا را اشتباهی وحشتناک خواند و تأکید کرد که در صورت رأی اکثریت به خروج از این اتحادیه هم انگلیس و هم اتحادیه اروپایی به شدت تضعیف خواهند شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،  نشریه انگلیسی «اکونومیست»‌ در گزارشی نوشت:‌ برگزاری همه‌پرسی در انگلیس در تاریخ 23 ژوئن در خصوص خروج از اتحادیه اروپا که البته نظرسنجی‌ها نیز از احتمال قریب به یقین آن حکایت دارد،‌صدمات جبران ناپذیری به سیاست و اقتصاد انگلیس وارد خواهد آورد.

 

بنا بر این گزارش، «علاوه براین، از دست دادن یکی از بزرگترین اعضای اتحادیه اروپا نیز خدشه بزرگی به بدنه اروپا وارد خواهد آورد. در کنار همه اینها چنین اتفاقی می‌تواند شکستی باشد برای نظام لیبرال حاکم باشد که مدتهاست پشتیبان اموال و دارایی‌های غرب بوده است.»

 

اکونومیست تأکید دارد: «اگر بریتانیا اتحادیه اروپا را ترک کند به مرابت فقیرتر می‌شود و ابداعات و ابتکار عمل‌های کمتری توسط این کشور مطرح خواهد شد. و در سطح جهانی نیز نفوذ خود را از دست خواهد داد. علاوه براین، بدون انگلیس، تمام اروپا نیز شرایط بدتری را تجربه خواهد کرد».

 

بر اساس این گزارش، «در حال حاضر بسیاری از مردم بریتانیا تقصیرهای اصلی بدهی‌هایشان را به گردن بروکسل می‌اندازند در شرایطی که این اعتیاد شدید به مقررات دست و پا گیر خود بریتانیا است که این وضعیت را در این کشور به وجود آورده است. و دولت فعلی این کشور نیز در سال‌های گذشته موفق به رفع این قوانین دست و پاگیر نشده است. ترک اتحادیه اروپا نیز قطعا کمکی به حل این مسئله نخواهد کرد».

 

این نشریه انگلیسی در پایان گزارش خود نوشت: «سالیان سال از ساختاری مانند اتحادیه اروپا انتقاد کرده‌ایم چرا که نقاط ضعف بسیاری دارد اما به هر حال از هر جایگزین دیگری بهتر به نظر می‌رسد. و ما معتقدیم که ترک اتحادیه اروپا یک اشتباه وحشتناک خواهد بود. چنین اقدامی نه تنها انگلیس بلکه ساختار این اتحادیه اروپایی را نیز تخریب خواهد کرد و رأی ما به باقی ماندن در این اتحادیه است».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار