علی رفعتی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص اهمیت و شرکت در راهپیمایی روز قدس گفت: مسئله فلسطین، مسئله اساسی اسلام و مسئله مظلوم و ظالم است، باید مسئولان جملات حضرت امام (ره) را سرلوحه کارهای کشور قرار دهند.
وی افزود: احساس می شود که در نگاه دیپلماسی به روز قدس یک نگاه تقریبی صورت گرفته است، روز قدس یکی از روزهای مهم انقلاب است که برای به یاد ماندن و یادآوری آن آخرین جمعه ماه رمضان در تقویم به نام «روز قدس» نامگذاری شده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج تصریح کرد: بحث اصلی این است که ماهیت روز قدس مربوط به تمام روزهای سال است و یکی از دعواهای اصلی ما نابودی اسرائیل و نجات فلسطین است، چه بسا که هدف ایجاد اسرائیل صرفا اشغال فلسطین نبوده و ایجاد کنندگان آن از ایجاد اسرائیل به دنبال فتح کشورهای عربی هستند، که شاهد هستید که عربستان، مصر و کشورهای دیگر نسبت به ایران و کشورهای اسلامی دیگر چه رفتارهایی دارند؛ از طرفی نجات فلسطین به این دلیل است که قدس بحث شخصی نیست و بحث اسلام است و حائز اهمیت و در روز قدس نه تنها سرنوشت قدس؛ بلکه سرنوشت تمامی مستضعفان جهان مشخص می شود.
رفعتی ادامه داد: در دنیا هیچ آزادی خواهی، اسرائیل را به رسمیت نمی شناسد و صهیونیسم محکوم به فناست؛ در قبال فلسطین و نابودی صهیونیسم چه در داخل و چه در خارج همه باید احساس مسئولیت کنند و هر سال هم مردم با شرکت در راهپیمایی ها آمادگی خود را برای نابودی اسرائیل نشان دهند.
وی تصریح کرد: در راهپیمایی روز قدس مسئولان نیز باید به جرگه مردم بپیوندند و تنها در حد حرف نباشد و در عمل هم نشان دهند؛ مطمئنا راه علاج فلسطین مقاومت و مبارزه است نه زانو زدن و خندیدن.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج بیان داشت: خواهران و برادران فلسطینی بدانند جوانان انقلابی ایران و سایر کشورهای اسلامی و آزاده، حامی آنها هستند و دشمن به دنبال یک تغییر مزاج در دستگاه دیپلماسی و حتی بعضی از نخبگان ما است، تغییر مزاجی که منتهی می شود به تغییر انحراف در مسیر انقلاب و چه بسا این را باید در نظر بگیریم که مسئله فلسطین نه فراموش شدنی است و نه کنار گذشتنی.
رفعتی ادامه داد: دشمن به دنبال تغییر مزاج است و تاحدودی هم توانسته تاثیرگذار باشد، تغیر امیرعبداللهیان، معاون عربی وزارت امور خارجه خود یکی از همین نشانه هاست، این همه عربستان نسبت به مردم ایران ظلم کرد؛ ولی سیاست ما نسبت به اینها بسیار تعاملی بود.