میرزایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: قبل از اینکه رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان مطالبی در رابطه به فرهنگ و سبک زندگی بیان کنند، سال گذشته در مورد فرهنگ و سبک زندگی اسلامی یک طرحی را در رابطه با امر به معروف و نهی از منکر با یکی از مسئولین فرهنگی استان در میان گذاشتیم و در حال آماده سازی یک طرح کلی برای سبک زندگی اسلامی و موانع و شیوه های برطرف کردن موانع و نحوه پیاده سازی و نهادینه کردن سبک زندگی میان مردم بودیم، بخش دیگر درباره حضور فیزیکی بود که به تعبیر مقام معظم رهبری این همان جلساتی است که در رابطه با پاسخگویی تشکیل می شود، در رابطه با جلساتی که عده ای تشکیل می دهند تا نظام را زیر سوال ببرند ما باید جلساتی تشکیل دهیم و پاسخ آنها را بدهیم، این از فعالیت های بسیج دانشجویی است؛ که از این به بعد محکم تر و قوی تر پیگیری می شود.
وی افزود: در رابطه با مسئله اقتصاد که مورد تاکید رهبر انقلاب است و در این دیدار به آن توصیه داشتند، سال گذشته عبدالملکی به دانشگاه ما دعوت شد و در رابطه با اقتصاد پسابرجام صحبت کرد و دفاع خوبی از اقتصاد مقاومتی در برابر سایر شیوه های اقتصادی که مطرح بود، انجام شد. خصوصا در برابر اقتصادی که وابسته به برداشته شدن تحریم در رابطه با غرب بود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بناب تصریح کرد: توصیه بعدی رهبر انقلاب که در رابطه با تبیین، قانع کردن و بیان موضوع بود، به نظرم نشریه شاخص بسیج دانشجویی دانشگاه بناب که در پاتق نشریات هم هست ؛ البته به موارد ذکر شده در فرمایشات رهبری بیش از پیش و با قدرت بیشتر خواهیم پرداخت.
میرزایی ادامه داد: در رابطه با گسترش و توسعه مخاطبان دانشگاه نیز بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز فعالیت های خوبی انجام داده است، قبل از فرمایشات رهبر انقلاب قصد داشتیم که در تابستان امسال هماهنگی انجام دهیم و از تجربیات برادران در دانشگاه تبریز استفاده کنیم که این مسئله به بعد از ماه رمضان موکول شد و هماهنگی انجام خواهیم داد که این موضوع حتما انجام و از تجربیات آنها بهره مند شویم.
وی افزود: در رابطه با افزایش سطح آگاهی سیاسی و دینی، حلقه های صالحین، کرسی های آزاداندیشی و جلسات روشنگری در دانشگاه برگزار می شوند که علاوه بر اینکه افزایش بیش از پیش محتویات این جلسات را در نظر خواهیم گرفت، به دنبال راهکاری خواهیم بود که کسی که عضو تشکل بسیج دانشجویی و سایر تشکل های دانشجویی دانشگاه است، با این طرح، حداقل های لازم دینی و سیاسی را فراگرفته باشد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بناب در رابطه با دفاع از نظام اسلامی که رهبر انقلاب فرمودند مانند گذشته بدون هیچ تغییری دفاع خواهیم کرد؛ البته دفاع با استدلال های قوی و بی نقص.
میرزایی ادامه داد: متاسفانه ما نتوانستیم اردوهای جهادی را برگزار کنیم، که ان شاالله درصدد سازماندهی آن هستیم که سال تحصیلی جدید به طور جدی پیگیری شود و آنچه که مدنظر رهبر انقلاب است را به منصه ظهور برسانیم.
وی تصریح کرد: رهبر انقلاب توصیه ای در رابطه با سبک زندگی اسلامی مطرح کردند که این مورد در طرح مذکور، مدنظر قرار گرفته است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بناب ادامه داد: در رابطه با فتنه 88 رهبر انقلاب آنهایی را که پیشرفت را در وابستگی به غرب می دانند را به این تعبیر می کنند که عقل شان را باخته اند، به نظر بنده کسانی که فتنه را حمایت می کنند حالا لازم نیست که زبانی بگویند، همین که در مقابل فتنه اعلام موضع نمی کنند یعنی دارند از فتنه حمایت می کنند.
میرزایی تصریح کرد: افرادی که پیشرفت و سعادت مملکت را در غرب می بینند، عقل ندارد و می خواهند این مملکت را به تباهی ببرند و بازگردانند به همان عصری که استعمار در آن حکم فرما بوده، به این افراد چه می شود گفت، این رفتار افراد قطعا از روی خیرخواهی نیست و یک نفاق پشت فکر این افراد است که از ترس اینکه با بیان حمایت از فتنه پایگاه مردمی خود را از دست بدهند و مردم انقلابی اینها را طرد کند سکوت اختیار کردند که امیدوارم در آینده نزدیک اینها هم به نتیجه اعمالشان پی ببرند و از خدا بترسند و موضع خود را مشخص کنند.
وی با اشاره به لابی گری حسین فریدون مبنی بر اصرار شخصی به انتصاب ریاست بانک رفاه، بیان داشت: لابی گری فریدون کار بسیار زشتی بوده است، وقتی رئیس بانک رفاه با لابی گری فریدون به انتصاب رسید و حقوق چند صد میلیونی دریافت کرد، اینها شبهه هایی در ما به وجود می آورد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بناب ادامه داد: حضرت علی (ع)در رفتار با برادرشان و برخورد با بیت المال الگوی مناسبی برای رئیس جمهور هستند؛ از روحانی انتظار برخورد با فریدون را نداریم، همین که دست برادرش را از بیت المال کوتاه کنند، کفایت می کند؛ وقی رئیس جمهور لابی گری برادرش را می شنود حداقل کار این است که یک بررسی انجام دهد و نتیجه را به مردم اعلام کند.
میرزایی تصریح کرد: جریان رسانه ای که غرب علیه جمهوری اسلامی ایران به راه انداخته است، یک جریان رسانه ای است که پشتش تفکر مادی خوابیده؛ چراکه به طور مثال تفکر معنوی این است که این نیروهای جهادی که بدون هیچ چشم داشتی به مناطق محروم می روند و خدمت می کنند، برای پول نمی روند، برای آخرت و تعالی نظام اسلامی می روند و این کشورهای غربی قطعا چنین دیدی معنوی ندارند.
وی ادامه داد: رسانه های غربی در پی آنند که یک سود مادی ببرند؛ وقتی پول گیرشان نمی آید؛ می خواهند بین مردم و در درون نظام اختلاف بیندازند؛ خب باید ببینیم این شبکه ها دست چه کسانی هستند، شبکه هایی که در آمریکا و انگلیس و یا سایر کشورهای غربی پخش می شوند، اینها کشورهایی هستند که داشتند قبل از انقلاب ایران را استعمار می کردند و منابع را به یغما می بردند، اینها دل خوشی از انقلاب ندارند و هدفشان کمک به انقلاب نیست.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بناب وقتی با سوءظن به شبکه های غربی نگاه شود، بسیاری از مسائل روشن می شود، چون آنها یک مهندسی انجام می دهند و اهدافی پشت اقدامشان است که اگر با توجه به فرموده رهبر انقلاب با دقت و سوءظن به حرفهایشان گوش کنم خواهیم دید که پشت پرده اینها تا حدودی برای افراد مشخص می شود.
خدا قوت