آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۴۶۵۰
بنیانگذار پایگاه علوم استنادی جهان اسلام:

حضور مؤثر و مستمر دانشگاه صنعتی اصفهان در نظام‌های رتبه بندی QS، تایمز و شانگهای

بنیانگذار پایگاه علوم استنادی جهان اسلام با اشاره به ابعاد مختلف رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دانشگاهی، از حضور مؤثر و مستمر دانشگاه‌ صنعتی اصفهان در نظام‌های رتبه بندی QS، تایمز و شانگهای خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جعفر مهراد، بنیانگذار پایگاه علوم استنادی جهان اسلام با اشاره به ابعاد مختلف رتبه بندی های بین المللی دانشگاهی، از حضور مؤثر و مستمردانشگاه‌ صنعتی اصفهان در نظام‌های رتبه بندی QS، تایمز و شانگهای خبر داد.

 

وی افزود: نظام‌های رتبه بندی بین‌المللی در حالیکه معیارها و شاخص‌های خود را پیوسته ارتقا می‌دهند، نظام‌های رتبه‌بندی جدیدی نیز پا به عرصه حیات علمی می‌گذارند. افزون بر آن رتبه بندی‌های دیگری نیز مانند رتبه بندی دانشگاه‌های آسیا، آمریکای لاتین و دانشگاه‌های جوان وجود دارند که اطلاعات خود را از نظام‌های موجود دریافت می‌کنند.

 

 بنیانگذار پایگاه علوم استنادی جهان اسلام ادامه داد: بسیاری از کشورها نظام‌های رتبه‌بندی خود را دارند و بعضی مانند آمریکا با نظام‌های رتبه‌بندی مختلف با شاخص‌هایی از پژوهش گرفته تا شاخص‌های هزینه، کالج‌ها و مؤسسات آموزش عالی خود را رتبه بندی می‌کنند، بعضی از کشورها مانند انگلستان و آفریقای جنوبی تنها ارزیابی‌های پژوهشی انجام می‌دهند و کشورهای دیگر نیز مانند کنیا و ایران درصدد تولید نظام‌های رتبه بندی دانشگاهی هستند.

 

مهراد تصریح کرد: دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف و صنعتی اصفهان سه دانشگاه برتر ایران در بین سایر دانشگاه‌های ممتاز جهان در نظام‌های رتبه بندی بین المللی مانند QS، تایمز و شانگهای حضوری مستمر و موثر دارند و دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر، علوم پزشکی تهران، علم و صنعت ایران، علوم پزشکی تهران، صنعتی خواجه نصیر و تربیت مدرس نیز در بین نظام‌های رتبه بندی بین المللی و در سال‌های مختلف در میان دانشگاه‌های برتر جهان مشاهده می‌شوند.

 

وی خاطرنشان کرد: فراهم کردن زمینه همکاری‌های آموزشی دانشگاه‌های معتبر و ارائه دوره‌های مشترک باید از طرح‌های راهبردی دانشگاه‌های کشور باشد. افزون بر آن دانشگاه‌های ایران با ایجاد تغییرات و درخواست از اعضای هیأت علمی برای مشارکت در پروژه‌های تحقیقاتی بین‌المللی و جذب استادان و دانشجویان خارجی باید برنامه‌ریزی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار