آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۵۶۱۱

اردوغان استانبول را ترک کرد

رجب طیب اردوغان، بعد از ظهر امروز (شنبه) شهر استانبول را به مقصد آنکارا پایتخت ترکیه ترک کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو پس از کنفرانس خبری «بینالی ایلدیریم» نخست‌وزیر ترکیه و اعلام اینکه کودتا در این کشور شکست خورده و پایان یافته است، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه که از بامداد امروز (شنبه) به استانبول رفته بود؛ این شهر را به مقصد آنکارا ترک کرد.

 

اردوغان صبح امروز در جمع هواداران خود در استانبول حاضر شد و تصریح کرد که محکم ایستادگی می‌کند و مصالحه نمی‌کند و خطاب به «فتح الله گولن» و هوادارانش گفت که دیگر بس است و ادامه داد: اگر جرئت دارید به ترکیه بازگردید.

 

ترکیه بامداد امروز (شنبه) شاهد کودتای نافرجام نظامی بود که پس از درخواست اردوغان از هواداران خود برای حضور در خیابان‌ها و مقابله با کودتاگران، مردم بسیاری از سربازان مخالف دولت را دستگیر کردند و عملا مانع از تحقق اهداف آن‌ها شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار