اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهادری، رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم گرامیداشت اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران که امروز در مجتمع درمانی امام خمینی برگزار شد، گفت: پزشکی در ایران سابقه طولانی داشته و ما در دوره ابتدای اسلام هم دوره طلایی پزشکی را داشتیم، ولی در قرن ۸-۹ میلادی به بعد خیلی رشد قابل توجهی نداشتیم و مدت ها متوقف بودیم؛ تا اینکه در دو قرن اخیر دارالفنون تشکیل شد .
وی ادامهداد: با گسترش مدرسه طب یکی از هدف های اصلی پزشکی، ایجاد دانشکده پزشکی در دل دانشگاه تهران بود. این کار عظمت نوینی به ایران داد و با تشکیل دانشکده پزشکی، کرسی ها نیز به وجود آمدند؛ که یکی از کرسی های باارزش آن زمان کرسی بیماری های داخلی بود. یکی از نمونه های خوب از کارهایی که انجام شد، تولید رشته های مختلف داخلی در دل رشته بیماری های داخلی بود. این کار دارای معایبی نیز بود، اما محاسن آن خیلی بیشتر به چشم می آید.
بهادری به تشریح ویژگی های کرسی بیماری داخلی اشاره کرد و گفت: گسترش طب داخلی در ایران و در دانشگاه ها یکی از ویژگی های این کرسی بود و همچنین تولید تربیت پزشکان شاخص در کل ایران هم با ایجاد این کرسی ایجاد شد. بیش از 50 درصد از متخصصان داخلی کشور مستقیم یا غیرمستقیم با این کرسی ارتباط دارند.