اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
مسئول بسیج دانشجویی صنعتی نوشیروانی بابل در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سخنان ضیاء هاشمی در نشست خط امام بسیج دانشجویی در خصوص برگزاری اردوهای مختلط مبنی بر اینکه ما با برگزاری هر نوع اردوی مختلط در دانشگاه ها مخالفیم و اجازه آنرا نمی دهیم، منتها در آیین نامه، بحث اردوهای علمی به صورت مختلط استثنا شده است، بیان داشت: با تفکر به این سخنان این گمان به نظر می رسد که معاونت فرهنگی وزارت علوم قصد و تصمیم جدی برای ورود و حل این موضوع ندارد و یا حداقل پیگیری آنرا ضروری و امری دارای فوریت نمی دانند.
وی افزود: حال سئوال اینجاست که وی که در این نشست، تاکید کردند که منویات شفاهی رهبر انقلاب را در حکم قانون می دانند، رسیدگی به تذکرات صریح ایشان را در خصوص اردوهای مختلط، تا چه حدی پیگیری می کنند؟
این فعال دانشجویی گفت: جناب آقای هاشمی، معاونت فرهنگی وزارت علوم جمهوری اسلامی ایران که ام القرای جهان اسلام و داعیه دار تمدن اسلامی است، نهادی فراتر از یک «ناظر و مجری صرف قانون» است، در واقع چنین معاونتی، متولی پیگیری تمام مسائل مرتبط با حوزه فرهنگی در سطوح دانشگاهی کشور است، حال سئوال این است که با توجه به اینکه شما همواره خود را ملتزم به پیروی از ولایت مفتخر می دانید و نیز به این خلاء قانونی اذعان دارید، تا به حال رایزنی و پیگیری لازم را برای رفع این موضوع مهم،حتی با معاونت آموزشی داشته اید؟! آیا وظیفه معاونت شما تا سر حد اینکه خلاء قانونی مانع از نظارت دقیق بر امر اردوهای مختلط میشود، پایان می پذیرد؟
وی با اشاره به بخش دیگری از سخنان وی در خصوص انتشار برخی نشریات دانشجویی که صراحتا به مقدسات و دستورات شرعی می تازند، گفتند که اگر گزارشی به ما برسد برخورد می کنیم؛ اما مگر پایه های دین ما با انتشار چند مطلب در چند جا می لرزد؟ گفت: حال اینکه این برخورد که مد نظر ایشان است با آنچه ما در دانشگاهها می بینیم، متفاوت است، بماند؛ اما با تامل در این جمله وی این سئوال ایجاد می شود که آیا اساسا وزارت علوم توجهی به سازماندهی گسترده برخی جریانات غیرانقلابی و معاند و برنامه ریزی آنها برای تاثیرگذاری در فضای دانشگاهی کشور دارد؟ آیا می توان دست های پنهان و بعضا آشکاری که از برخی ظرفیت های ماجراجو و مطالبه گر دانشجویی سوء استفاده می کنند را نادیده گرفت؟
این فعال دانشجویی گفت: تجربیات تلخ و گرانبهایی چون فتنه ۷۸ و ۸۸ که زمینه سازی آنها از مدت ها قبل در نشریات کشوری و دانشگاهی انجام شده بود، پاسخی واضح و شفاف به این پرسش ها خواهد داد.
وی تصریح کرد: امیدواریم که چنین نباشد؛ وگرنه غفلت از برنامه ریزی دشمنی که سالهاست عرصه جنگ را از میدان سخت به زمینه فرهنگی کشانده است، لطمات جبران ناپذیری به بدنه دانشگاه ها و دانشجویان وارد می کند.