آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۵۷۱۷
در آیین استقبال از دانشجویان جدید دانشگاه تهران عنوان شد:

توانمندسازی علمی و فرهنگی دانشجو در تراز جهانی؛ هدف دانشگاه تهران

آیین استقبال از دانشجویان جدید دانشگاه تهران صبح امروز با حضور رئیس دانشگاه تهران، معاونین دانشگاه و مسئول نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در مصلای دانشگاه تهران برگزار شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمود نیلی احمد آبادی، رئیس دانشگاه تهران ضمن خیرمقدم به دانشجویان ورودی جدید اظهار کرد: ما همواره در این مراسم دو تبریک عرض می‌کنیم. یکی به خودمان که میزبان استعدادهای برتر میهن اسلامی هستیم و تبریک دیگر را نیز به شما و خانواده‌هایتان که موفق شدید در بزرگترین و معتبرترین دانشگاه‌های تهران وارد شوید.

 

وی ادامه داد: امسال دانشگاه تهران یکصدوشصت‌وپنجمین سال خود را گرامی می‌دارد. تاریخ دانشگاه تهران از دارالفنون شروع می‌شود چون دانشگاه تهران میراث‌دار دارالفنون است. این دانشگاه با حدود ۵۷ هزار دانشجو و بیش از ۲۰۰۰ عضو هیات علمی که بیش از ۳۰ درصد اعضای هیات علمی استادتمام هستند، بزرگترین دانشگاه کشور است. اگرچه نام این دانشگاه "دانشگاه تهران" است اما به لحاظ محتوا و گستردگی "دانشگاه ایران" است.

 

دکتر نیلی اضافه کرد: دانشگاه تهران در مناطق البرز، پاکدشت، کیش، فومن و در بسیاری از نقاط مختلف کشور دارای پایگاه‌های تحقیقاتی و آموزشی است. این وسعت و گستردگی دانشگاه تهران که توانسته همچنان کیفیت خود را در همه واحدهای خود اعمال کند باعث به وجود آمدن ظرفیت و پتانسیل ویژه‌ای شده است به گونه‌ای که این دانشگاه در سطح جهانی شناخته‌شده‌ترین دانشگاه ایران است.

 

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه این دانشگاه بیشترین دانشجوی خارجی را دارد، گفت: حدود ۱۰۰۰ دانشجوی خارجی از بیش از ۵۰ کشور جهان  در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند و از این دانشگاه مدرک می‌گیرند و بیش از ۱۵۰۰ نفر کسانی هستند که سالیانه از این دانشگاه گواهینامه‌های مختلف دریافت می‌کنند. تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره‌های مشترک، اجرای پروژه‌های بین‌المللی و حضور دانشگاه تهران در بسیاری از نهادهای بین‌المللی بیانگر تراز جهانی دانشگاه تهران است.

 

وی خاطرنشان کرد: این دانشگاه تقریباً تنها دانشگاهی است که در مجاورت خود پارک علم و فناوری دارد و امیدواریم شما بتوانید بعد از فارغ‌التحصیلی، شرکت‌های خود را در طرح ساماندهی که به نام شهر دانش، هوشمند و شهر سبز مطرح است، احداث کنید. همچنین کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران از لحاظ نسخ خطی، تعداد کتاب، پایگاه‌های اطلاعاتی در بین کتابخانه‌های دانشگاهی کشور بی‌همتا است.

 

دکتر نیلی با اشاره به اینکه امروزه توسعه در دنیای علمی به واسطه فعالیت‌های بین‌رشته‌ای است، گفت: جامع بودن دانشگاه تهران به دلیل متمرکز بودن تمام گرایش‌ها و رشته‌ها نه‌تنها باعث فعالیت‌های بین‌رشته‌ای و جهش علمی می‌شود، بلکه زمینه آشنایی دانشجویان مناطق مختلف از رشته‌های گوناگون را با یکدیگر فراهم می‌کند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه تهران به دنبال توانمندسازی دانشجویان در امور علمی، فرهنگی و اجتماعی در بالاترین سطح ملی و تراز جهانی است. تجربه نشان می‌دهد که توانمندی و استعداد این دانشگاه این امر را تحقق می‌بخشد. امروزه دانشگاه تهران سازمان‌ها و نهادهایی که به شکل خیریه و وقف در خدمت دانشگاه باشند را کم ندارد. از جمله بنیاد حامیان دانشگاه تهران که بیانگر تعامل جدی در حوزه‌های اجتماعی دانشگاه تهران است.

 

رئیس دانشگاه تهران در پایان اضافه کرد: خوشبختانه تحقق اهداف دانشگاه تهران به لحاظ زیرساختی، سازمان و برنامه ریزی مهیا است و باید بیش از پیش گسترش یابد و بخش دیگر آن نیز به عهده دانشجویان است. من به تجربه تاریخ مطمئنم چهار سال دیگر دانش‌آموختگانی خواهیم داشت که دانش‌آموختگان قبلی را روسفید خواهند کرد و افتخارات دیگری را بر افتخارات این دانشگاه اضافه خواهند کرد.

 

دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران نیز در سخنانی ضمن خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود، تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و گرامیداشت یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس، خطاب به نو دانشجویان اظهار کرد: دانشگاه تهرانی که باشید همواره حسی از غرور همراهتان است. زیرا که دانشگاه تهران کهکشانی از افتخارات ارزنده‌ این سرزمین کهن در ۸۰ سال اخیر به خود دیده است.

 

وی ادامه داد: به دانشگاه تهران که بیشترین سهم را در تولید دانش و استقلال علمی کشور داشته و گران سنگ‌ترین نقش را در تحولات فرهنگی و اجتماعی ایران معاصر ایفا کرده افتخار می‌کنیم. دانشگاهی که علم، ایمان، دانش، تعهد، اخلاق و دینداری آن در کنار هم شکل‌دهنده نسلی بوده است که نه‌تنها در سطح ملی بلکه در عرصه بین المللی آوازه ایران اسلامی را با تصویری زیبا نقش کرده است.

 

سرسنگی در پایان صحبت‌هایش اضافه کرد: در آخر نیز افتخار می‌کنیم به دانشگاهی که امروزه درهای خود را به روی حدود ۴۰۰۰ نودانشجوی نخبه و فرهیخته باز کرده تا فصلی جدید را در زندگی آنها رقم بزند.

 

در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام دکتر کلانتری، مسئول نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری نیز به دانشجویان جدیدالورود حاضر در جمع گفت: موفقیت شما را در این آزمون تبریک می‌گویم و از امروز به بعد عنوان پرافتخار دانشجو را بردوش می‌کشید. دانشگاه تهران قله و نماد آموزش عالی کشور است و در حقیقت سرآمد دانشگاه‌های ایران و دانشگاه‌های منطقه است.

 

وی ادامه داد: یاد و خاطره دفاع مقدس و شهدا را گرامی می‌داریم. کسانی که تمام هستی خود را در طبق اخلاص گذاشتند تا این کشور سربلند باشد و امنیت برقرار شود و ما امروز در یک امنیت بی‌نظیر جشن آغاز سال تحصیلی جدید را برگزار می‌کنیم.

 

حجت‌الاسلام کلانتری با بیان اینکه وقتی انسان موفقیتی را به دست می‌آورد،  گام بزرگی در زندگی برداشته است، گفت: در وجود، ذات و طبیعت انسان حالت شکرگزاری و قدردانی وجود دارد. شکرگزاری جزو ذات و فطرت انسان است و وقتی خدا توفیقی را به انسان می‌دهد انسان به طور طبیعی سر تعظیم فرود می‌آورد. شکر این نعمت که خدا در بهترین ایام عمر به شما داده این است که ابتدا در رشته‌ای که تحصیل می‌کنید جدی باشید و وقت خود را غنیمت بشمارید و دیگر اینکه در کسب معنویت، مسیر انسانیت و مسیر بندگی خدا غفلت نکنید.

 

مسئول نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: امروزه در دنیای جدید رقابت در همه عرصه‌ها شدید و نفس‌گیر است که ما نباید یک لحظه از وقت خود را تلف کنیم و باید از همین امروز جدی باشیم.

 

در پایان این مراسم داوطلبان رتبه‌های برتر کنکور سراسری که دانشگاه تهران را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده‌اند، تقدیر شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار