آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۶۱۵۳

عبدالله: اشرف غنی بخاطر حمایت از طالبان در برابر مردم پاسخگو باشد

رئیس‌ اجرایی افغانستان در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور سابق این کشور در حمایت از طالبان افغان گفت که کسی که این اظهارات را انجام داده باید در برابر مردم افغانستان پاسخگو باشد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «عبدالله عبدالله» رئیس اجرایی افغانستان، در واکنش به اظهارات «حامد کرزی» رئیس‌جمهور سابق افغانستان، گفت که کسی که گفته طالبان حق دارند برخی مناطق را بگیرند، در برابر مردم پاسخگو باشد.

 

رئیس اجرایی افغانستان اعلام کرد: کسی که این فتوا را می‌دهد، باید پاسخ دهد که چرا در 13 سالی که در رأس حکومت قرار داشته، این جنگ را به پیش می‌برد؟

 

حامد کرزی گفته بود که طالبان یک نیروی افغانی هستند و حق دارند که مناطق مختلف افغانستان را تصرف کنند.

 

وی اظهار داشته بود که هم در زمان ریاست‌جمهوری من و هم حالا به‌شدت مخالف عملیات هوایی نیروهای افغانستان و خارجی بوده‌ام حتی اگر یک ولایت و یا چند ولایت به‌دست طالبان سقوط کند.

 

کرزی گفته بود که طالبان از کجا هستند؟ طالبان افغان هستند؟ اگر افغان هستند یک نیروی افغان می‌آید یک جایی را می‌گیرد ما هم یک افغان هستیم. پس در صورتی که ما یک جایی را می‌گیریم ما چه‌حقی داریم؟

 

نمایندگان سنای افغانستان نیز در نشست این مجلس از اظهارات حامد کرزی رئیس جمهور افغانستان در حمایت از طالبان ابراز نگرانی کرده بودند.

 

نمایندگان سنای افغانستان افزودند که حامد کرزی که در گذشته شخص اول کشور بوده است نباید علیه نظامی کنونی حرف مخالف ایراد کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار