آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۶۷۷۹
مدیرعامل هگتا خبر داد

هتل سازان خارجی در راه ایران/ احداث ۱۰۰ هتل در ۳۱ استان

براهیمبای سلامی گفت: طی ۴۰ سال گذشته در صنعت گردشگری سرمایه‌گذاری‌های خوبی انجام نشده و پس از برجام سرمایه‌گذاران می‌توانند در این صنعت سرمایه‌گذاری پرسودی را تجربه کنند.

به گزارش گروه فضای اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حیدر ابراهیمبای سلامی، عضو شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری و مدیرعامل هگتا در خصوص آخرین برنامه‌ریزی‌ها برای برپایی همایش سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری با محوریت اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: میهمانان این همایش از کشورهای  فرانسه، آلمان، اسپانیا، کره جنوبی، هلند، ایتالیا، ترکیه، امارات متحده عربی، چین، آفریقای جنوبی، کرواسی، سنگاپور، تایلند و جمهوری آذربایجان و ... به ایران آمده‌اند که در مجموع این میهمانان 64 نفر از 17 کشور دنیا و 22 شرکت مهم هتل‌سازی هستند.

 

عضو شورای عالی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: این همایش یکی از متفاوت‌ترین همایش‌های سرمایه‌گذاری در ایران است چرا که سرمایه‌گذاران به طور مستقیم پرسش‌ها و ابهامات خود را از مسئولان رده اول کشور جویا می‌شوند. 

 

مدیرعامل هگتا در خصوص مقاماتی که در این همایش حضور می‌یابند، گفت: اسحاق جهانگیری؛ معاون اول رئیس جمهور، وزیر مسکن، وزیر تعاون و رفاه، مسعود سلطانی‌فر؛ معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از جمله مقاماتی هستند که در این همایش حاضر می‌شوند و در پنل‌های مختلف پاسخگوی سرمایه‌گذاران خواهند بود.

 

ابراهیمبای سلامی با بیان اینکه گروه هتل‌های بین‌المللی اکور، گروه بین‌المللی ساختمانی و هتل‌ساز وینسی، گروه بین‌المللی و ساختمان ساز بوئیک، گروه بین‌المللی ساختمان‌ساز دایلم، گروه بین‌المللی اسکوت، شرکت کولیرز، هلدینگ پورگر، اشتین‌برگر گروپ، گروه رودا، هلدینگ مارشون و دیگر شرکت‌های مهم صنعت هتلداری و هتل‌سازی دنیا در این همایش حضور می‌یابند، تصریح کرد: تلاش کرده‌ایم تا شرکت‌های سرمایه‌گذار و هتل‌‌ساز جهان که تا به حال مذاکراتی با ما داشتند و سؤالات و ابهاماتی در مورد نوع سرمایه‌گذاری، قوانین سرمایه‌گذاری، تضمین سرمایه‌گذاری و برگشت سودشان دارند در این جمع حاضر شوند تا ان‌شاءالله بتوانیم سرمایه‌گذاری‌های مشترک مطلوبی در زمینه توسعه گردشگری و هتل‌سازی در ایران داشته باشیم.

 

100 هتل در 31 استان کشور احداث می‌شود

 

وی در خصوص طرح 100 هتل، 100 کسب‌وکار که در این همایش ارائه می‌شود، گفت: این طرح نخستین طرحی است که نوع مشارکت سرمایه‌گذاری و اثرات و کارکردهای طرح در بیانیه‌ای مشخص است و آن مبتنی بر توسعه صنعت گردشگری و عدالت اجتماعی است به طوری که برای اولین بار برای 31 استان کشور اعم از مناطق محروم، برخوردار، توریستی و مناطق آزاد طرح داده‌ایم و در مجموع 174 پروژه در قالب پکیج از سوی استانداران، شهرداران، مدیران میراث فرهنگی و گردشگری استانها و بخش خصوصی به این همایش معرفی شده که از بین آنها صد پکیج انتخاب شده و به سرمایه‌گذاران ارائه می‌شود. البته بعضی از این سرمایه‌گذاران بکیج‌های خود را انتخاب کردند.

 

مدیرعامل هگتا ادامه داد: به طور مثال شرکت آکور فرانسه تفاهم‌نامه‌ای را با ما داشته و مذاکراتی را با ما انجام داده تا همکاری در زمینه هتل‌های هما داشته باشند.

 

سرمایه‌گذاری خوبی طی 40 سال گذشته در گردشگری انجام نشده است

 

ابراهیمبای سلامی با بیان اینکه طی 40 سال گذشته در صنعت گردشگری سرمایه‌گذاری‌های خوبی انجام نشده و پس از برجام سرمایه‌گذاران می‌توانند در این صنعت سرمایه‌گذاری پرسودی را تجربه کنند، گفت: مقام معظم رهبری در بیاناتی فرمودند که گردشگران خارجی در ایران باید 5 برابر شوند در حالی که این گردشگران نیازمند اقامتگاه‌های مناسب و در شأن جمهوری اسلامی ایران هستند. در همین راستا این همایش سرمایه‌گذاری برای ارائه پکیج‌های ساخت هتل در ایران به سرمایه‌گذاران خارجی برگزار می‌شود. 

 

وی در خصوص رقم حجم سرمایه‌گذاری در این همایش نیز گفت: رقم حجم سرمایه‌گذاری در این همایش به پروژه‌های مختلف بستگی دارد اما اگر در مجموع 100 هتل ساخته شود به طور متوسط 20 میلیارد دلار باید سرمایه‌گذاری شود که این با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، سرمایه‌گذاری خارجی و کمک دولت امکانپذیر است.

 

به دنبال بزرگ کردن بازار گردشگری ایران هستیم

 

مدیرعامل هگتا در خصوص اینکه آیا پروژه ویژه‌ای مثل ساخت هتل 7 ستاره هم در این همایش ارائه می‌شود، اظهار داشت: طرح 100 هتل برای هتل‌های 3 تا 5 ستاره است و فعلاً هتل‌های 7 ستاره در اولویت نیست اما اگر کسی بخواهد هتل هفت ستاره در ایران بسازد ما به آن کمک می‌کنیم چون ایران نیازمند تمام این هتل‌ها است.

 

ابراهیمبای سلامی تصریح کرد: ما به دنبال بزرگ کردن بازار گردشگری ایران هستیم، بازار فعلی منفعل، سنتی و کوچک است. پروژه 100 هتل، 100 کسب و کار برای مطرح کردن ایران در منطقه است.

 

*منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۵
آیا این صد هتل از همان ۴۰۰ هتلی که اقای دکتر عباسی از آن به عنوان نفوذ اخلاقی و فرهنگی دشمن نام بردند نیست !!؟ اقای عباسی در سخنرانی خود در رونمایی از مستند پرونده ناتمام به این موضوع اشاره کردند/ آیا فرهنگ منحرف غربی ها هم همراه با سرمایه هاشان به ایران خواهد آمد!!؟ /آیا آنچه که در هتل های غربی سرو میشود آزادانه در این هتل ها مصرف خواهد شد!!؟ آیا فرهنگ و احکام اسلامی در این هتل ها جایی خواهد داشت!!؟ یا اینکه غربی ها به عنوان سرمایه گذار خارجی حق تصمیم گیری تام در مورد چگونگی مدیریت این هتل ها خواهند داشت!؟ / امیدواریم مسئولین امر به غیر از جذب سرمایه و گسترش گردشگری مراقب نفوذ فرهنگی و اخلاقی و گسترش فرهنگ غربی باشند
3
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۲
امیدواریم گسترش توریسم در ایران بر اساس موازین اسلامی صورت بگیرد و ما شاهد این نباشیم که هتل های ایرانی مجبور شوند برای عقب نماندن از هتل های غربی آینده و برای اضافه شدن به ستاره های خود شرب خمر و مشروب و.. را به منو های خود اضافه کنند وخدای ناکرده دشمن از این امنیت و چهارفصل بودن کشور عزیزمان ، برای گسترش فرهنگ منحرف غربی و گسترش اعمال غیر اسلامی سوء استفاده کند/هیچ کس مخالف گسترش توریسم و افزایش درامد حاصل از ان نیست بلکه اگر این گسترش در چارچوب موازین اسلامی انجام شود کمک بزرگی در صادر شدن فرهنگ ایرانی اسلامی خواهد بود و همچنین کمک بزرگی در ایجاد اشتغال و پیشرفت اقتصادی خواهد بود
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار