آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۲۸۳۹

بحث ترمیم کابینه به معاونت علمی مربوط نمی‌شود

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در رابطه با بحث ترمیم کابینه و استعفای وزرا گفت: من درگیر این مسائل نیستم و ترمیم کابینه به معاونت علمی مربوط نمی‌شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون و فناوری رئیس‌جمهور در حاشیه افتتاح خط تولید کاتالیزهای هم‌رسوبی در شهرک صنعتی عباس‌آباد ورامین در جمع خبرنگاران گفت: بحث توسعه کاتالیزها در دستور کار است زیرا هنوز دامنه وسیع از تولید کاتالیزها و جود دارد که باید بر روی آن کار شود.

 

وی بحث تولید کاتالیزها را یکی از بحث‌های جدی در کشور دانست و گفت: در زمان تحریم یکی از بخش‌هایی که بسیار در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی تاثیر گذاشت و این صنایع را تهدید کرد بحث کاتالیزها بود و خوشحالیم که تابوی تولید داخلی کاتالیز شکسته شده است.

 

وی افزود: زمانی صنایع کشور ما سرعت نداشتند از کاتالیزهای داخلی استفاده کنند، ولی با توجه به سابقه خوبی که در ۴ سال گذشته در این حوزه انجام شد صنایع حالا به این باور رسیدند که می‌توانند از سیستم داخلی بهره‌مند شوند.

 

ستاری با بیان اینکه راندمان سیستم‌های داخلی در حوزه تولید کاتالیزها جواب مناسبی داده است، گفت: دامنه داخلی شدن کاتالیزها در حال توسعه است و در بحث صادرات نیز ایران در حوزه پتروشیمی یکی از بزرگ‌ترین بازارهای دنیا را دارد و در منطقه نیز بزرگ‌ترین بازار این حوزه هستیم.

 

معاون علمی رئیس‌جمهور اضافه کرد: البته هنوز بازار داخلی ما به اندازه کافی توسعه نیافته، نیاز به حوزه فولاد به کاتالیزها ۲۰ درصد و نیاز حوزه پتروشیمی ۵۵ درصد است. بنابراین ابتدا باید بازار خودمان را از تولید داخل اشباع کنیم.

 

وی گفت: مهم‌ترین کمک به شرکت‌های داخلی خرید و توسعه بازار آنهاست، در چند سال اخیر قیمت کاتالیست خارجی در بازار به شدت کاهش یافته است و بحث دامپینگ قیمت بسیار جدی است.

 

معاون رئیس‌جمهور در رابطه با مسئله ترمیم کابینه و استعفای وزرا گفت: این مسائل به معاونت علمی مرتبط نمی‌شود و من درگیر این مسائل نیستم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار