اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عماد هلالات، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته شهر کرج ضمن درود بر روح پرفتوح امام راحل و شھدای جنگ تحمیلی و شھدای مدافع حرم، گفت: مقام معظم رهبری می فرمایند: من دیپلمات نیستم من انقلابیم و حرف را صریح و صادقانه میگویم، دیپلمات یک کلمه ای را می گوید، معنای دیگری را اراده می کند، ما صریح و صادقانه حرف خودمان را میزنیم.
وی افزود: بنده دوران امام را درک نکردم ولی از صحیفه امام این را فھمیده ام که متأسفانه بعضی از کسانی که میخواھند این نھضت اسلامی و این انقلاب الھی به ثمر نرسد، گاھی می گویند که شور مردم کم شده است، مردم در اول انقلاب شور زیاد داشتند ولی حالا آنطور نیست و این سمپاشی است در بین ملت.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی ادامه داد: مگر اول انقلاب برای خدا بود و حالا برای خدا نیست که در اول انقلاب، شور زیاد باشد و حالا چون برای خدا نیست ،کم باشد؟ از اول انقلاب تا حالا ھر چه بوده است برای خدای تبارک و تعالی بوده است.
هلالات تصریح کرد: در سخنان خلف صالح ایشان این است که اگر ملت ایران بخواھد به ھدف ھای بزرگ خود برسد و این راه را ادامه دھد ،باید راه امام بزرگوار را درست بشناسد، اصول او را درست بشناسد و نگذارد شخصیت امام را تحریف کنند.
وی با بیان اینکه در مکتب فکری امام ،ضدیت با استبداد و ضدیت با استکبار حرف اول را میزند، گفت: امام با مستکبرین سر آشتی نداشت و واژه شیطان بزرگ برای امریکا،یک ابداع عجیبی از سوی امام بود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی با تاکید بر اینکه از سخنان پیر جماران و رھبر معظم انقلاب این را فھمیدم که بر دفترچه خاطرات امریکا یادگاری ننویسم، تصریح کرد: امام خامنه ای به عنوان راھبر انقلاب از آینده ی روشن کشور خبر می دھند و تاکید دارند که فردای این کشور از امروز آن بھتر خواھد بود، ایشان به نقش مؤثر جریان جوان و مؤمن در ترسیم آینده انقلاب معتقد و آن را راه نجات کشور می داند.
وی تصریح کرد: با این نگاه و اعتقاد به آینده روشن، می توان امیدوارانه در مسیر پیشرفت کشور حرکت کرد و جوانانی از نسل ھمت ھا و باکری ھا و احمدی روشن ھا را پرورش داد. اما نباید فراموش کرد که شناخت، مطالبه و پیگیری مسائل تخصصی توسط جریان جوان و مؤمن کشور به ویژه با نقش آفرینی جریان دانشجویی لازمه ی تحقق آینده روشن انقلاب است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز به محور های صحبت های خود اشاره کرد و گفت: صحبت ھای بنده در چھار محور خلاصه می شود، حقوق ھای نجومی، قرار دادھای وزارت نیرو، قرار داد ھای جدید نفتی موسوم به ipc و معاھده ننگین اقدام مالی موسوم به fatf.
هلالات بیان کرد: تبعیض و رفیق بازی و باند سازی و دھانھا را با لقمه ھای بزرگ بستن و دوختن ھمواره ابزار لازم سیاست قلمداد شده است.
وی افزود: امام علی (ع) عدالت را یک تکلیف و وظیفه الھی بلکه یک ناموس الھی می داند ھرگز روا نمی شمارد که یک مسلمان آگاه به تعلیمات اسلامی تماشاچی صحنه ھای بی عدالتی و تبعیض باشد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی خاطر نشان کرد: چندی پیش مبالغ مندرج درتصویر فیش حقوقی، سوالی اساسی در ذھن جامعه ایجاد کرد کھ تفاوت حقوق مدیران دولتی با کارمندان چقدر است؟ مگر نه اینکھ طبق قانون خدمات کشوری ھیچ فردی در دولت نمی تواند بیشتر از ھفت برابر حداقل حقوق پایه یک کارمند عادی حقوق دریافت کند؟ پس مدیران این ارقام چند ده میلیونی را با استناد به چه قانونی برای خود برداشته اند؟و سوال دوم اینکه آیا در سایر دستگاه ھای دولتی و شبه دولتی وضعیت حقوق مدیران به ھمین منوال است یا خیر؟ چرا که اگر این موضوع صحت داشته باشد درذھن کارمندان زحمتکش دولت که از اول تا آخر ماه چشم به حقوق اندک خود دوخته اند که آیا بتوانند حداقل ھای معیشت خانواده خود را تامین کنند یا نه و حالا می دیدند که حقوق حدود چند سال ایشان در فیش حقوقی یکماھه یک مدیر دیده می شود، بذر یاس و ناامیدی کاشته می شود.
هلالات اظهار کرد: با بالاگرفتن اعتراضات در فضای جامعه و رسانه ھا، وزیر مربوطه، دستور رسیدگی بھه این موضوع را صادرکردند و جالب اینکھ چندی بعد، وزیر محترم به جای برخورد با متخلفان در این رابطه و عذرخواھی از مردم، طی بیانیه ای اعلام کرد آنچه در رسانه ھا به عنوان حقوق ھای «چند ده میلیون تومانی» از آن یاد شده است، برداشتی نادرست بوده بنابراین اطلاق عناوینی چون «حقوق ٨٠میلیون تومانی» و «چند ده میلیونی» برداشت ھایی نادرست و شتاب زده بوده است.
وی با بیان اینکه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی از متخلفان در این زمینھ به عنوان ذخیره ھای نظام یاد کردند، گفت: برخی معتقدند سرچشمه این مشکلات از آنجاست که بعد از اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری، برخی دستگاه ھا از شمول اجرای این قانون خارج شده اند و ھمین مسئله اختلاف حقوق و دستمزد دریافتی در برخی دستگاه ھا را تغییر نداد.
هلالات در ادامه بیان کرد: وزارت محترم نیرو حاضر است در قراردادی کھ با یک شرکت واسط ترکیه ای (یونیت اینترنشنال) برای احداث نیروگاه میبندد به این شرکت تضمین پرداخت دولت ایران را بدھد اما ھمین تضمین را به شرکت ھای داخلی نمیدھد. سیاست "ترجیح دادن شرکت خارجی به شرکت داخلی در شرایط برابر" مصیبت بزرگی برای نظام تصمیم گیری اقتصادی کشور است، این در حالی است که کشورھای پیشرفته در شرایط برابر به شرکت ھای داخلی اولویت می دھند دنبال کردن این سیاست به ویژه در حوزه ی را در نزد تحلیلگران بین المللی زیر سؤال می برد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی افزود: نیروگاه سازی که مزیت صنعتی ایران در غرب آسیاست، آبرو و اعتبار مدیران و برنامه ریزان کشور لازم است، مسئولین محترم علاوه بر دشمن شناسی به ظرفیت ھای اقتصادی کشور ھم توجه کنند تا به تخریب و تضعیف و تحریف اقتصاد مقاومتی کمک نکنند.
هلالات به قرار داد های جدید نفتی اشاره کرد و گفت: بحث تطابق این قراردادھا با اقتصاد مقاومتی که به معنای استفاده بھینه از منابع داخلی می باشد، اجرای این قردادھا مثل این می ماند که با بلدوزر روی منابع و تخصص خودمان رفته و ھمه چیز را به خارجی ھا واگذار کنیم.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز با اشاره به اینکه چنداشکال اساسی به قراردادھای جدید نفتی وارد است، تصریح کرد: این قراردادھا تقریبا کشور را به ھفتاد سال پیش برمی گرداند.
وی معاھده ننگین اقدام مالی اشاره کرد و گفت: مردم امیدوار بودند با اجرای برجام به سرعت تحریم ھای ظالمانه رفع شوند. اما متاسفانه دولت برجام ھای۳ و ۲ و ... را پیگیری می کرد، که در بخش برجام مالی شاھد گسترش دامنه تحریم ھا توسط نھادھای داخلی و ایجاد خود تحریمی ھای داخلی می باشیم.
عضور شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز افزود: پیش از این تحریم ھا بیرون از مرزھای کشور صورت می گرفت؛ اما امروز با وجود برجام مالی موسوم fatf تحریم ھا از درون کشور صورت می گیرد. ما از دولت می خواھیم که بررسیfatf را به مجلس ارجاع داده و از نمایندگان ملت نیز می خواھیم که نگاھی برجام وار به مساله fatf نداشته باشند.
هلالات عنوان کرد: جنبش دانشجویی معتقد است که امضای معاھده fatf توسط وزیر اقتصاد نوعی خود زنی می باشد.
مسئول بسیج دانشجویی خوارزمی در پایان به چند توصیه به مدیران استانی اشاره کرد و گفت: نظارت شورای شھر کرج بر عملکرد شھرداری ضعیف است که باید نظارت خود را به صورت دقیق انجام دھند، در حوزه عمرانی در خصوص عملکرد شھرداری سئوالات جدی مطرح است که باید به آنھا جواب داده شود، مسئولین استانی موظف ھستند که عملکرد خودشان در خصوص اقتصاد مقاومتی رو گزارش دھند و مبارزه جدی با ولنگاری فرھنگی و کشف حجاب در استان.