کد خبر:۵۵۳۹۷۶

برنامه‌ریزی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای ایجاد ۱۰۰۰ رشته مهارتی جدید

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه افزایش کیفیت از مهمترین برنامه‌های این دانشگاه است، گفت: دانشگاه در حال برنامه‌ریزی برای معرفی ۱۰۰۰ رشته مهارتی جدید است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین امید در دیدار با روسای ‌ مراکز علمی کاربردی استان البرز که در محل مرکز علمی کاربردی قطعه ‌سازان میثاق برگزار شد، با بیان اینکه ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه های کشور امسال  یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بوده است است، گفت: از این میزان بیش از ۸۰۰ هزار ظرفیت مربوط  به دانشگاه جامع علمی کاربردی بوده است.

 

وی با بیان اینکه کمتر از ۶۰۰ هزار متقاضی برای حضور در کلاس وجود دارد، افزود: در سال های گذشته ظرفیت سازی برای آموزش عالی بدون پیش بینی روند جمعیتی کشور انجام  شده است.

 

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور خاطرنشان کرد: طبق ارزیابی های صورت گرفته انتظار می رود در سال جاری در کل مراکز علمی کاربردی حدود ۸۰ تا ۱۰۰ هزار نفر ثبت نام کنند.

 

امید با تاکید بر اینکه سهم هر مرکز علمی کاربردی از دانشجویان ۸۰ تا ۱۰۰ دانشجو است، تصریح کرد: برخی کلاس های دانشگاه های روزانه کشور در سال جاری نیز خالی مانده است، بر اساس پیش بینی صورت گرفته این روند تا پایان برنامه هفتم توسعه ادامه دارد.

 

وی با اعلام اینکه تاخیر در ثبت نام ناخواسته بود اما از سال آینده شاهد این امر نخواهیم بود، گفت: درصدد معرفی هزار رشته مهارتی جدید هستیم.


رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: طی یک ماه اخیر بعد از ۸ سال شورای مرکزی دانشگاه علمی کاربردی تشکیل جلسه داد.

 

 امید با تاکید بر اینکه محدود کردن کمیت و ارتقا کیفیت در دستور کار دانشگاه جامع علمی کاربردی است، گفت: این موضوع در مراکز همجوار با صنایع با سرعت بالاتری دنبال می شود.

 

وی با اشاره به انعطاف پذیری دانشگاه جامع و مراکز علمی کاربردی در سطح کشور، افزود: در راستای رفع موانع تلاش صد درصدی را برای تبدیل تهدیدات ایجاد شده به فرصت برای این دانشگاه  به کار خواهیم بست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار