اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
علیرضا فقیر در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: یکی از مبناهای اصلی انقلاب اسلامی که هم در شعارهای مردم و هم بیانات امام راحل مکررا وجود داشت، گفتمان «نه شرقی و نه غربی» مبتنی بر اصل اسلامی «نفی سبیل» است.
این فعال دانشجویی عدالتخواه با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی در ذات خود پویا و متحرک است و همیشه ادامه دارد؛ عنوان کرد: ۲۲بهمن ۵۷ نقطه آغازین انقلاب اسلامی است نه نقطه پایان انقلاب. لذا بعد از ۲۲بهمن ۵۷ و براندازی نظام استبدادی طاغوت اینک نوبت عملیاتی کردن براندازی و قطع دست استکبار خارجی در درون کشور بود که با تسخیر لانه جاسوسی و این تحقیر تاریخی بر پیکره آمریکا امام آن را انقلاب دوم و بسی بزرگتر خواندند.
وی افزود: بعد از انقلاب ۵۷ و همچنین انقلاب ۵۸ بسیاری از هسته های مقاومت در سراسر جهان با الگوپذیری از انقلاب اسلامی تشکیل می شوند و شاهد تحرکات مختلف و متعددی در سراسر جهان اسلام هستیم.
فقیر ادامه داد: در طی این سه دهه بواسطه حضور عده ای لیبرال غرب زده در سطوح مدیریتی کشور، وجه استکبارستیزی انقلاب اسلامی دچار افت و خیزهای فراوانی شده است. اما بطور خاص از سال ۹۲ با روی کارآمدن دولتی با شعار تنش زدایی، مذاکره با آمریکا و حرکت شتابان به سمت غرب، بیم آن می رود عمق استراتژیک انقلاب اسلامی که ملت های مظلوم و مستضعف جهان هستند دچار آسیب شد و انقلابیون نسبت به حرکت های مقاومت و استکبارستیزانه دچار تردید شدند.
این فعال دانشجویی اظهار کرد: امروز بیم آن داریم کشورهایی که در سراسر جهان از امریکای لاتین تا افریقا با پشتوانه معنوی انقلاب اسلامی سالها در برابر استکبار جهانی ایستاده بودند، روی به عادی سازی رابطه با آمریکا بیاورند؛ چرا که مشاهده می کنند دولتمردان جمهوری اسلامی که سردمدار مبارزه با استکبار و بطور خاص آمریکا است، سیاست لبخند و مذاکره را در پیش گرفته است.
وی تصریح کرد: دولت فعلی که از طرفی سیاست بی تفاوتی نسبت به مستضعفین عالم را در پیش گرفته و از طرفی جلب رضایت آمریکا برایش اصل شده است، حاضر شده نه تنها اصل صریح و شفاف مبارزه با استکبار را کنار بگذارد بلکه مبارزان انقلابی را هم تحت فشار و تسمخر قرار بدهد.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه دولت برای عملیاتی کردن آرزوهای خود یعنی پیوستن به نظام جهانی تحت سیطره غرب، حاضر به انجام هر کاری است؛ گفت: امروز دولت با عقد قراردادهای محرمانه ای چون ipc و عمل به فرمایشات کارگروه ویژه اقدام مالی و تن دادن به برنامه اقدام محرمانه این گروه، قراردادهایی مشکوک در صنعت خودرو، داروسازی، هواپیما و... عملا استقلال و شرافت مردم شریف ایران را دچار خدشه کرده است. قراردادهایی که یادآور قراردادهای دارسی پیش از ملی شدن صنعت نفت است. تفاهم های محرمانه ای که عملا همه منابع مادی و حتی اطلاعاتی را در اختیار مستکبرین قرار می دهد.
فقیر تصریح کرد: امروز باید گفت مبارزه با استکبار پیشکش دولت؛ همینقدر که منابع ملی و هویتی انقلاب اسلامی به تاراج نرود باید شکرگزار بود.
وی با بیان اینکه عده ای در لایه های پنهان و البته آشکار دولت یازدهم رسما سازش و تسلیم را تئوری پردازی می کنند؛ عنوان کرد: این افراد رسما اعلام می کنند برای پیوستن به نظام جهانی نه تنها باید از مبارزه با استکبار دست کشید، بلکه باید قید استقلال ملی را هم زد تا بلکه غرب ما را در جامعه جهانی مدنظرش بپذیرد.
این فعال دانشجویی اضافه کرد: امروز دولت هم تمامی توان خود را برای بازگشت به دوران پیشاانقلاب گذاشته است و به دنبال تبدیل جمهوری اسلامی به یک جمهوری اسلامی تقلبی است که صرفا نام جمهوری اسلامی را یدک بکشد، اما تحت فرمان و مدیریت غرب و جزئی از نظام سلطه باشد، نه قطبی مستقل در برابر استکبار جهانی. امروز دولت تمامی ارکان خود را بکارگرفته تا به نظام جهانی بپیوندند؛ از تعاملات سیاسی در سطوح بالا با آمریکا تا تلاش برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی و قراردادهایی که یادآور دوران استعمار است.
فقیر در ادامه با گفت: فاجعه جایی است که جریان دانشجویی که خالق انقلاب دوم و پیشتاز مبارزه با استکبار بوده است نیز، نسبت به استحاله نرم جمهوری اسلامی و عدول دولت از آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی بی تفاوت و نظاره گر باشد. مرگ انقلاب زمانی است که انقلابیون و آرمانخواهان نیز فریاد آرمان ها و مبارزه با استکبار سرندهند یا مشغول روزمرگی ها باشند یا درگیر بازی های مبتذل جناح های سیاسی شوند.
وی با تاکید بر اینکه جنبش دانشجویی باید بیش از پیش نسبت به حضور و تسلط استکبار حساس باشد؛ خاطرنشان کرد: نوع مواجه استکبار با انقلاب اسلامی پیچیده تر و وارد لایه های عمیق تر اقتصادی فرهنگی شده است. اگر روزی صرفا با حضور یک جاسوس خانه و عوامل آشکار آمریکا باید مبارزه می شد، امروز نوع مواجه و نزاع عمیق تر شده است و باید با مدل های حکومت داری آمریکایی لیبرال سرمایه داری مقابله کرد. امروز باید با پرورش یافتگان غرب در سیستم مدیریتی کشور مواجه کرد. به فرموده امام این ها برپادارندگان سلطه ابرقدرت ها هستند.
این فعال دانشجویی عدالتخواه افزود: امروز جنبش دانشجویی باید به فکر تسخیر لانه فساد بانک های ربوی باشد، امروز جنبش دانشجویی باید در اندیشه تسخیر مغزها و قلب های مسخّرشده جوانان باشد، امروز جنبش دانشجویی باید به فکر رهایی از شرّ وابستگی به نفت و سلطه دلار باشد، امروز جنبش دانشجویی باید آرمان صدورانقلاب را در عمل پیاده کند و بتواند مانند گذشته الهام بخش هسته های مقاومت در سراسر جهان باشد، امروز جنبش دانشجویی نباید بگذارد برجام های دیگری به بهانه حقوق بشر و کذا بر مردم تحمیل گردد. جنبش دانشجویی باید تجربه اعتماد به آمریکا را برای مردم بازگوکند تا دوباره دچار سلطان حسین ها نشویم.
فقیر با بیان اینکه ما استکبار ستیزی را ادامه عدالتخواهی در سطح بین الملل می دانیم، اظهار کرد: همانطور که در عرصه داخلی معتقد به مبارزه با مفسدین و مستکبرین هستیم دقیقا برهمین مبنا در سطح جهان نیز با جهانخواران و مستکبرین بین المللی باید مبارزه کرد. این یک مسئله دوسویه است و با حذف یکی دیگری معنی نخواهد داشت.
وی اضافه کرد: امروز مبارزه با آمریکا بدون مبارزه با مفسدین داخلی، تقویت داخل و خودکفایی و رسیدگی به مردم و محرومین شعاری بیش نیست.
این فعال دانشجویی با تاکید بر اینکه با شکمهای برآمده نمیشود با آمریکا مبارزه کرد؛ تصریح کرد: کسانیکه امروز صاحبان فیش های حقوقی نجومی که مصداق استکبار داخلی هستند را ذخیره نظام میدانند؛ نمی توانند با آمریکا مبارزه کنند. شعارهای استکبارستیزانه بانیان حقوق نجومی و اختلاس های هزارمیلیاردی لاف و شعاری بیش نیست.
فقیر در پایان گفت: آنها که در خانه های اشرافی ششلیک می خورند و به ریش مردم مستضعف می خندند خودشان مصداق استکبار و فرعون هستند. آنهایی که نه تنها حقوق کارگران و کامیون داران را نمی دهند بلکه خود دستی در قاچاق دارند و برای این مردم زحمتکش پرونده سازی می کنند خود مستکبرانی هستند که باید ابتدا به حساب آنها رسید.