به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس لکی در مصاحبه با رادیو گفت و گو با اشاره به این مطلب که عمده ی افراد تحت پوشش کمیته ی امداد زنان سرپرست خانوار هستند خاطر نشان کرد:از مجموع 1700 هزار خانوار تحت پوشش نهاد کمیته ی امداد ، 1 میلیون و 100 هزار نفر زنان سرپرست خانوار هستند.
وی اضافه کرد:به منظور صیانت و تحکیم نهاد خانواده و همچنین افزایش کرامت آنان و با رویکرد درآمد زایی و افزایش درآمد خانواده ها و نیز با هدف خودباوری زنان و کاهش وابستگی آنان،تحت پوشش کمیته ی امداد تسهیلاتی در اختیارشان قرار می گیرد.
معاون اداره ی کل طرح های اقتصادی و خودکفایی کمیته ی امداد در پاسخ به این سؤال که چه میزان از زنان سرپرست خانوار به خودکفایی رسیده اند؟ تصریح کرد: در 5 سال گذشته 500 هزار خانوار از تحت پوشش کمیته ی امداد خارج شدند که 20 درصد از این رقم زنان سرپرست خانوار بودند.
وی در خصوص اینکه چرا میزان مستمری (ماهانه 100 هزار تومان) زنان سرپرست خانوار علیرغم بالا بودن بودجه ی سنوات کمیته افزایش پیدا نمی کند؟ گفت: فقط بحث دادن مستمری نیست بلکه ارائه ی خدمات فرهنگی و اعطای تسهیلات اشتغال زا نیز در این میان مطرح است.
عباس لکی ضمن تعریف دوره ای به نام دوره ی تنفس برای خانوارها در خصوص پس دادن اولین قسط شان افزود:تسهیلات کمیته ی امداد مختص شغل هایی است که زود بازده باشند و در حداقل زمان ممکن بتوانند درآمدزایی کنند.
وی در این رابطه خاطر نشان کرد:اعطای تسهیلات کم بهره صرفا به زنان سرپرست خانوار اختصاص ندارد بلکه فرزندان آنان هم می توانند از این تسهیلات بهره مند گردند.
مورد دیدم که میگم طرف 10 تا وام دادن بهش که مثلا مغازه بزنه بعد مغازه یا اون کسب کار هم واسش صرف نکرده ضرر داشته یا بلدی کار نبوده و مجبور شده جمع هم بکنه چون هم اجاره مغازه داره هم مالیات کسب و کار خلاصه پول وامه خرج شده قسط هم باید بده و تحت پوششم نیست!!