به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، این مطالعه به خوبی نتایج تحقیق قبلی را که نشان می دهد وزن بالا هم عامل پیشگیرانه و هم علت گُرگرفتگی ها و تعریق شبانه در زنان یائسه است را توضیح می دهد.
الن گلد، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «رابطه بین وزن و این علائم براساس زمان متفاوت خواهد بود.»
به گفته گلد، «احتمال دارد حرارت بیشتر ناشی از چربی اضافی زنان را مستعد این علائم در مراحل اولیه ورود به دوره یائسگی نماید، چراکه تخمدان ها همچنان در حال تولید استروژن بوده و عادت ماهیانه در زنان اتفاق می افتد.»
وی در ادامه می افزاید: «تولید بیشتر استروژن که با چربی بدنی بیشتر اتفاق می افتد نقشی بسیار مهم دارد و در سنین بالاتر، زمانیکه آخرین دوره عادت ماهیانه اتفاق می افتد و تولید استروژن تخمدان ها به شدت کاهش می یابد، نقش حفاظتی ایفاء می کند.»
در این مطالعه، محققان داده های بیش از ۳۰۰۰ زن ۴۲ تا ۵۲ سال را مورد بررسی قرار دادند. در طول مدت ویزیت های سالانه در یک دوره ۱۰ ساله، شاخص توده بدنی و پاسخ سوالات آنها در مورد تجربه علائم یائسگی بررسی شد.
نتایج نشان داد چاقی یا شاخص توده بدنی بالاتر از ۳۰، ارتباط قابل توجهی با افزایش ریسک علائم اعصاب محرک حرکتی در مرحله پیش یائسگی یا مرحله اولیه یائسگی دارد.
نتایج نشان می دهد حفظ وزن سالم دقیقا قبل و در استانه شروع یائسگی می تواند برای کاهش گُرگرفتگی و تعریق های شبانه سودمند باشد اما کمی اضافه وزن هم می تواند بعد از گذشت چند ماه از ورود به دوره یائسگی نقش حفاظتی در مقابل این علائم ایفاء کند.