اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا مهرآذین، در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد خراسان رضوی و دست اندرکاران نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی، گفت: طی سالهای گذشته اقدامات خوبی در راستای فعالیتهای پژوهشی و دانش بنیان و تولید ثروت صورت گرفته است؛ ولی باید با استفاده از توانمندیها و پتانسیل فراوان بویژه سامانه ساها (آزمایشگاه های همکار آزاد) دانشگاه فعالیتهای پژوهشی را افزایش دهیم.
وی به کاهش طرح های درون دانشگاهی و افزایش طرح های برون دانشگاهی در استان خراسان رضوی از سال 92 تا 95 اشاره کرد و افزود: این کاهش براساس سیاست گذاری دانشگاه در سطح عالی است که محققین به سمت محیط های بیرون دانشگاه بروند و علم را برای زندگی بهتر و حل مشکلات جامعه بکار گیرند.
رئیس شورای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد خراسان رضوی، اجرای طرح ساها را در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی مورد تاکید مقام معظم رهبری دانست و گفت: این طرح بازی برد- برد برای دانشگاه و صنعت است که می توان با تغییر ساختارها ارائه خدمت بهتری در این خصوص داشته باشیم.
مهر آذین، درآمد حاصل از محل خدمات آزمایشگاه های ساها در سال گذشته را 190 میلیون تومان عنوان کرد.
رئیس شورای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد خراسان رضوی، با بیان اینکه شاهد رشد مقالات مورد تایید وزارتین کل استان در سال 95 بوده ایم، افزود: خوشبختانه کیفیت مقالات نیز در استان خراسان رضوی روند افزایشی داشته است.
وی وضعیت سرانه کتاب استان را مناسب دانست و گفت: هر ساله تعداد کتاب افزایش یافته؛ اما با توجه به افزایش تعداد دانشجویان تعداد کتاب ها نیز باید افزایش یابد که این امر در سال آینده محقق می شود.
مهر آذین از فعالیت خوب مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد خراسان رضوی در کشور خبرداد و گفت: اکنون سه مرکز رشد با ۱3 هسته فناور در واحد مشهد، هشت هسته فناور در واحد قوچان و هفت هسته فناور در واحد نیشابور در حال فعالیت هستند.
وی تصریح کرد: واحد مشهد در رابطه با ارائه مقالات علمی- پژوهشی و ISI بالاترین آمار را دارد؛ بطوریکه به ازای هر دو عضو هیئت علمی یک مقاله علمی- پژوهشی یا ISI به چاپ رسانده است.
رئیس شورای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد خراسان رضوی، برگزاری همایش ها و کنگره های بین المللی از جمله سومین کنگره بین المللی فناوری اطلاعات واحد مشهد، کنگره ملی علوم و صنایع غذایی واحد قوچان، مسابقات رباتیک خیام واحد نیشابور و ... را از دیگر فعالیت های پژوهشی استان خراسان رضوی بیان کرد.
همچنین در ادامه عباس شیخ الاسلامی، رئیس دانشگاه آزاد خراسان رضوی با تاکید بر حمایت از انجمن های علمی، گفت: علم برای پژوهش و کارآفرینی است و ما از ایدههای نو و از پژوهشگران حمایت میکنیم.
وی با بیان اینکه نمایشگاه پژوهشی باید در طی یک سال چندین بار برپا شود، خاطرنشان کرد: برپایی این نمایشگاهها زمینه حضور صنعتگران و بازدید از دستاوردها و محصولات پژوهشی دانشگاه را فراهم میکند و سبب درآمدزایی میشود.
رئیس دانشگاه آزاد خراسان رضوی از ایجاد دبیرخانه دائمی نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی خبر داد و گفت: با فعالیت دبیرخانه نمایشگاه پژوهش و فناوری استان این نمایشگاه هرسال پربارتر از سال های گذشته برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است، معرفی و ترسیم دورنمای مشهد 2017 به عنوان پایتخت فرهنگ اسلامی، تبیین و اهمیت پژوهش و فناوری و گرامیداشت پژوهشگران، معرفی دستاوردهای پژوهشی استان و گسترش روحیه فعالیت های علمی و فناوری در بین جوانان ونوجوانان و .. از جمله اهداف اصلی این نمایشگاه بود که شرکت 222 دانشگاه، دستگاه اجرایی و مرکز تحقیقاتی 700 محصول فناورانه استان در قالب 225 غرفه عرضه شد.
این مراسم با معرفی و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد خراسان رضوی و دست اندرکاران نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی خاتمه یافت.