به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر سیدجلیل حسینی دبیر روز سلامت مردان گفت : گرايش مردان به رفتارهاي نامناسب بهداشتي، بيتوجهي به جستجوي خدمات پزشكي مورد نياز و نيز عدم اشتغال به فعاليتهاي ورزشي و شرايط كاري خطرناك، زمينه ساز بروز وضعيت نامناسبي موسوم به "بحران خاموش سلامت" در حوزة سلامت مردان شده است.
وی افزود : پرداختن به موضوع " سلامت مردان" از آن جهت حائز اهميت است كه از يك سو غفلت از موضوع سلامت مردان درد و رنج قابل توجه و هزينههاي گزاف و غيرقابل اجتنابي را بوجود ميآورد و از سوي ديگر اين مفهوم علاوه بر اثرگذاري بر كيفيت زندگي مردان، تاثير شگرفي بر اطرافيان آنها نيز خواهد گذاشت. چرا كه افزايش سن اميد به زندگي زنان، موجب گرديده است آنها همواره در طول حيات خود شاهد بيماري و درگذشت پدران، برادران، پسران و همسرانشان باشند.
حسینی گفت : از این رو نخستین هفته اسفند ماه در سال جاری، مصادف با هفته سلامت مردان، گام استواری است که به همت جامعه پزشکی پس از گذشت ده سال از برگزاری این مناسبت مهم که اولین بار به پیشنهاد انجمن اورولوژی ایران و حمایت معاونت سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اولین پنجشنبه اسفند ماه سال 1385 با نام "روز ملی سلامت مردان" نامگذاری شد، برای ارتقای سلامت جامعه پیموده می شود.
انجمن اورولوژی ایران هر سال موضوعی از موضوعات مرتبط با سلامت مردان را به عنوان محور خبر رسانی و خدمات عمومی توسط اعضا و بخش های داوطلب خود انتخاب می کند و امسال به موضوع ناباروری مردان اختصاص یافته است.
وی در پایان افزود : در اولین پنجشنبه اسفندماه سالجاری (05/12/1395) متخصصین اورولوژی در سراسر کشور برای ارائه خدمات مشاوره و معاینه پذیرای گروه های مختلف مردان جامعه خواهند بود.