اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
عمیدی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، در پی پیشنهاد طرح دوفوریتی اصلاحطلبان مجلس مبنی بر اداره مراسمهای رسمی بیان داشت: نمایندگانی که این طرح را امضا کردند و به مجلس پیشنهاد دادند، نه تنها از مبانی انقلاب اسلامی و مبانی آزادی که دائما از آن دم می زنند اطلاعی ندارند و بویی نبرده اند؛ بلکه با مطرح کردن این طرح نشان دادند حتی به عنوان یک نماینده مجلس، قانونی اساسی را هم خوب نمی دانند.
این فعال دانشجویی گفت: به این نمایندگان توصیه می کنیم نامه ۵۳ امیر مومنان علی (ع) به مالک اشتر را بخوانند؛ ایشان به مالک دستور می دهند که نسبت به انتقاد مردم گوش دهد و تاکید دارند که در جلسات عمومی نیز حاضر شود؛ همین یک نامه برای پاسخ به بی پایه بودن این طرح کفایت می کند.
عمیدی ادامه داد: نمایندگان مجلس به عنوان یک نماینده در مجلس که وظیفه قانونگذاری را برعهده دارند، باید با قانون اساسی آشنا باشند؛ این طرح مخالف اصل ۸ و ۹ قانون اساسی است.
وی ادامه داد: قانون حمایت از آمران به معروف مردم را از حق دعوت به خير، نصيحت، ارشاد در مورد عملكرد دولت برخوردار میداند و در چهارچوب شرع و قوانين ميتوانند نسبت به مقامات، مسئولان، مديران و كاركنان تمامي اجزاي حاكميت و قواي سهگانه اعم از وزارتخانهها امر به معروف و نهي از منكر كنند. سوال و انتقاد نسبت به یک مسئول از سوی مردم در یک جلسه با کدام یک از اینها تناقض دارد؟!
این فعال دانشجویی با بیان اینکه حتی این طرح با با ماده ۲۸ حقوق شهروندی که روحانی چند ماه گذشته ان را مطرح کرد، متناقض است، گفت: در طرح پیشنهادی حتی پرسیدن سئوال در جلسه نیز از سخنران محکوم است؛ این به معنای آن است که تلاش برای جلوگیری از هوچی گری ها و آشوب ها که هر عقل سلیمی آن را محکوم می کند نیست؛ بلکه به دنبال جلوگیری از هرگونه پاسخگویی مسئولین در برابر مردم است.
عمیدی ادامه داد: با توجه به اینکه در فضای نزدیک به انتخابات هستیم، این طرح نشان می دهد که برخی به دنبال این هستند که فضای میتنگ های انتخاباتی را از هرگونه مطالبه و سوال مردم از مسئولین در قبال عملکردشان خالی کند که این نیز نشانه ای از فاصله این مردم با مردم به عنوان ولی نعمتان اصلی خود میباشد. ما صراحتا با این مسئله مخالفت می کنیم و این طرح را برخلاف مبانی انقلاب و قانون اساسی می دانیم و مطالبه فوری و سریع از نمایندگان مجلس جهت مخالف با آن را داریم.
وی با اشاره به سخنان دیروز رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه مردم ما با هم قهر نیستند که بخواهند با هم آشتی ملی کنند، گفت: در ایام فتنه عده ای به اسم آزادی بیان چندماه مملکت را به آشوب کشیده اند و به راحتی در خیابان ها با نظام مخالفت کردند. از نمایندگانی که این طرح را امضا کرده اند، سوال داریم که موضعشان نسبت به این آشوب کنندگان و تعرض کنندگان به حیثیت و آبروی یک ملت چیست؟! آیا تنها بایستی با سوال کنندگان در یک جلسه برخورد صورت گیرد و محکوم گردند؟! افرادی که علنا مردم را به اردوکشی خیابانی علیه استقلال نظام دعوت کرده اند، حکمشان چیست؟!
وی گفت: اینکه عده ای از سویی بعد از هفت سال هنوز هم موضعی در برابر این آشوب ها نمی گیرند و حتی از آن حمایت هم می کنند و از سوی دیگر چنین طرحی را پیشنهاد می دهند نشان دهنده دورویی آنان است؛ عده ای مملکت را به آشوب کشیدند، امنیت را از مردم گرفتند؛ خوشنودی دشمنان انقلاب را فراهم کردند؛ اما اینان همچنان در مقابله با این اتفاقات سکوت کرده اند.
وی گفت: ما بی صبرانه منتظر هستیم که یکی از نمانیدگان امضا کننده این طرح بی پایه نسبت به فتنه و افرادی که یک مملکت را چند ماه به آشوب کشیدند، موضع رسمی بگیرد.