اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی تقوی در همایش امر به معروف و نهی از منکر که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود برگزار شد، بیان داشت: سالی یکبار پیشکش، آیا کسی میتواند بگوید یکبار در عمرم وصیتنامه امام حسین (ع) را خواندهام و یا اینکه حتی یکی بگوید از دور وصیتنامه امام حسین(ع) را دیدهام؟
این بنیانگذار جبهه احیاگران واجب فراموششده بیان کرد: وصیت امام حسین (ع) ۸ خط است که به دست مبارکشان نوشتهشده و مکتوب است که ایشان در این وصیت میگوید من یکچیز از امتم میخواهم و آن اینکه گناه دیدی تذکر بده؛ بنا به فرمایش حضرت امر به معروف و نهی از منکر واجب است، امر به معروف کردن کاری است شبیه کار آتشنشانان، از جان خودت بگذری برای نجات جان دیگران.
تقوی اظهار کرد: در خط اول وصیتنامه امام حسین(ع) آمده است من برای ظلم و فساد و سرگرمی قیام نکردم؛ بلکه فقط برای اصلاح امت جدم قیام کردم. امام حسین(ع) میفرمایند من یک فرمولی را بلدم که میتوان امتی را اصلاح کرد، همه بشوند احساس مسئولیت در قبال ام به معروف و نهی از منکر.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند اگر در جامعهای همه مردم امر به معروف و نهی از منکر نکنند، کار مدیر یا رهبر آن جامعه سخت میشود و مجبور میشود با صرف هزینههای اقتصادی فراوان آن جامعه را به مقصد برساند، افزود: در خط آخر وصیتنامه امام حسین (ع) هم میخوانیم هر کس مرا در این امر یاری کرد فبها المراد و هر کس مرا در این امر یاری نکرد، صبر میکنم تا خدا بین من و آنها قضاوت کند.
تقوی گفت: امام حسین(ع) را ظاهراً یزید کشت؛ اما امام حسین را پشت سری هایش کشتند، امام حسین(ع) را آن هایی کشتند که شب عاشورا رهایش کردند با اینکه به امامت قبولش داشتند.
وی با تأکید بر این سئوال حجتالاسلام قرائتی مبنی بر اینکه یک نفر معتاد سالی صد نفر را معتاد میکند آیا یک نفر نمازخوان سالی چند نفر بینماز را نمازخوان میکند؟ گفت: امر به معروف به تعبیر مقام معظم رهبری واجب فراموششده است.