کد خبر:۵۹۰۵۸۵

مخمرهای روده‌ای و افزایش خطر آسم

عضو جدید مجموعه‌ میکروب‌های تأثیرگذار بر سلامتی، قارچ ها هستند؛ با این وجود، عمده توالی‌های ژنتیکی بررسی شده میکروبیوم مربوط به باکتری‌هاست.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عضو جدید مجموعه‌ میکروب‌های تأثیر گزار بر سلامتی، قارچ ها هستند؛ با این وجود، عمده توالی‌های ژنتیکی بررسی شده میکروبیوم مربوط به باکتری ها است.

 

یک میکروبیولوژیست دانشگاه بریتیش کلمبیا (Brett Finlay) به همراه همکارانش در سال 2015 چهار باکتری را شناسایی کردند که می‌توانستند کودکان کانادایی را در مقابل پیشرفت آسم محافظت کنند. این باکتری‌ها، احتمالاً سیستم ایمنی را از طریق افزایش سلول های خاصی (immune-modulating cells) در روده تحریک می‌کنند. @zist_fan_1

 

در بررسی توالی میکروبیوم روده‌ای، در یک مجموعه 100 نفره از کودکان منطقه ی ازمرالداس  در اکوادور (منطقه روستایی که از لحاظ تعداد مبتلایان به آسم با کانادا قابل قیاس است) مشخص شد که بهترین میکروب پیش گویی کننده آسم یک باکتری نیست، بلکه جنسی از مخمر به نام Pichia است.

 

در نوزادان سه‌ماهه که در مدفوع آن ها مخمر Pichia وجود دارد، احتمال ابتلا به آسم تا سن پنج سالگی افزایش می یابد. چگونگی تأثیر این مخمر بر روی افزایش ابتلا به آسم مشخص نیست؛ اما احتمالاً با همکاری سایر باکتری‌ها بر روی سیستم ایمنی اثر می گذارند.

 

این محقق بیان کرد: حال شواهد جدید نشان می‌دهد که نباید حضور قارچ ها را نادیده بگیریم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار