اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
سید محمد موسوی، دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری تمامی ارگان های ذیربط در صدد آن هستند همانند دوره های گذشته انتخاباتی پرشور برگزار کنند.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: مسئولان برگزاری انتخابات در هر دوره ای سعی بر آن داشتند که برنامه هایی توام با خلاقیت و نوآوری طراحی کنند تا مردم را در انتخاب فردی اصلح یاری نمایند و در عین حال درصد مشارکت در انتخابات بهتر از گذشته باشد.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان افزود: برنامه هایی نظیر مناظرات بین نامزدها، تهیه فیلم انتخاباتی و گفتگوی ویژه با نامزدها و غیره در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری کمیسیون بررسی تبلیغات، کمیسیونی متشکل از پنج نفر و به ریاست وزیر کشور،تصمیمی متفاوت از دوره های قبل اتخاذ کرد، مناظرات به صورت ضبط شده پخش خواهند شد.
موسوی ادامه داد: اگر این تصمیمات با رویکرد حفظ بی طرفی و برابری نامزدها اتخاذ شده، پس لازم است تمام رفتار و گفتار نامزدها به صورت زنده نمایش داده شود؛ چرا که مناظرات بین مدعیان پاستور بهترین فرصت برای دفاع از سیلاب انتقادات است.
فعال دانشجویی دانشگاه زنجان اظهار داشت: اما در این رویه گویی مردم نادیده گرفته شدند و حقوق آنها ضایع شده است. مردم در نظام اسلامی بیگانه نیستند و باید برنامه ها و سیاستهای نامزدهای انتخابات بدون سانسور در مقابل دیدگان رای دهندگان قرار بگیرد.
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان افزود: مسئولین برگزاری و کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات باید ابتکار عمل داشته باشند تا اعتماد مردم جلب شود و مشارکت بالایی در انتخابات رقم بخورد.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان گفت: با مناظرات ضبط شده اولا اعتماد مردم سلب می شود و احساس بیگانه بودن نسبت به نظام جمهوری اسلامی پیدا می کنند و دوما به دنبال ایجاد چنین فضای پر ابهامی نتیجه ی مناسبی برای کشور به ارمغان نخواهد آمد.
وی گفت: با توجه به اعتراض نامزدها به نظر کمیسیون، امیدواریم این کمیسیون نظر خود را بازنگری کند و مردم محرم شمرده شوند و شبهه ای در افکار عمومی ایجاد نشود.