آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۲۲۱۰

کتاب عکس «جنگ خاموش» در حوزه هنری رونمایی می‌شود

رونمایی كتاب عكس «جنگ خاموش» از سیدمحمدمهدی حسینی در خانه عكاسان حوزه هنری برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛  گالری شماره1 خانه عكاسان حوزه هنری از روز چهارشنبه 13 اردی‌بهشت‌ماه میزبان برگزاری نمایشگاه عكس و رونمایی كتاب عكس «جنگ خاموش» اثر سیدمحمدمهدی حسینی است.

 

نمایشگاه عكس«جنگ خاموش» با موضوع «تحریم‌های دارویی ایران» تا 20 اردی‌بهشت‌ماه فعال است.

 

در بخشی از قاب نخست این نمایشگاه عكس به قلم سیدمحمدمهدی حسینی عكاس كتاب جنگ خاموش آمده است:

 همه‌چیز از لحظه‌ای كه خبر ناگوار بیماری پدرم را شنیدم شروع شد، تشخیص پزشكان (سیروز كبدی) بود ، حال پدر رو به وخامت بود و ما شاهد تحلیل جسم و جان او بودیم، درمان پدر در حالی آغاز شد كه با تغییرات اجتماعی و اقتصادی ناشی از تحریم های اعمال شده علیه ایران مواجه بودیم. همزمان با تلنبار شدن كاغذپاره‌ها در سازمان ملل و نهادهای بین‌المللی، بخشی از خانه نیز از حجم كاغذهایی  كه نام داروهای نایابی برآن‌ها نوشته می‌شد، پُر می‌شد.



دغدغه‌ی تهیه‌ی داروهای نایاب و گران قیمت در آن روزهای پرتلاطم، بیماران و همراهان مستاصل را به مراكز متفاوت درمانی دولتی یا خصوصی می‌كشاند. قحطی دارو فشاری به مراتب بیشتر از خود بیماری به بیماران و خانواده‌هایشان وارد می‌كرد، تحریم‌های داروئی و اقتصادی ایران در دوره‌ای كه هر یك روزش برای بیمار و خانواده اش به مثابه یك قرن می‌گذشت، جنگی خاموش و به دور از هیاهو و جنجال رسانه‌ای بود كه بیماران و خانواده‌های آنان را مظلومانه قربانی دلالان تحریم‌ها كرده بود، مجموعه ی حاضر سعی دارد نه تنها زندگی این بیماران و دردها و رنج های نهانشان را به تصویر بكشد، بلكه معضلات اجتماعی‌ كه تنها یكی از جنگ‌های خاموش جامعه‌ی ما در ده سال گذشته است.



گفتنی است، مراسم افتتاح این نمایشگاه چهارشنبه 13 اردی‌بهشت‌ماه ساعت 16 در گالری شماره1 خانه عكاسان حوزه هنری برگزار می‌شود.

 

خانه عكاسان حوزه هنری در تهران، انتهای غربی خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ، حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی واقع شده است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار