آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۶۱۲۵
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان:

مواضع رئیس دولت مستقر تخریب است نه تبلیغ

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان از رفتار تهاجمی رئیس دولت یازدهم نسبت به نهادهای درون نظام انتقاد کرد.

 

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

داداشی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو،  در خصوص مناظرات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگرچه ذات مناظره خوب است؛ اما بداخلاقی در مناظرات مردم را به تأسف واداشت. بیشتر وقت مناظره به درگیری های بین نامزدها گذشت که به نظر می رسد این بیشتر از سوی نامزدهای بدون برنامه طرح ریزی شده بود.

 

وی در مورد کافی بودن یا نبودن توضیحات نامزدها در مورد فعالیت ها و برنامه های اقتصادی افزود: این توضیحات اصلا کافی نبود، یک نامزد عنوان می کرد که تورم را از بین بردیم؛ ولی حاضر نشد به شواهد وجود تورم بالا همچون سود بالای بانکی اشاره کند. بسیاری از بحث ها در حوزه اقتصاد کلی بود، حرفی از اقتصاد مقاومتی به میان نیامد و کسی نگفت برای اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی به عنوان یک خواسته کلان نظام چه برنامه ایی دارند. دولت مستقر هم برای گشایش اقتصادی وعده برجام ۲و۳و.. را داد و خودش هم برنامه ای نداشت.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان برخی رفتارها در مناظرات را مضموم دانست و گفت: می دانید که رسانه ها با امواجی که به راه می اندازند در رأی مردم مؤثرند؛ رسانه در ایجاد حس اقناعی در مردم نقش بسیاری دارد، البته به شرطی که از غلیان هیجان و احساسات در مردم استفاده نکند، حس اقناعی ایجاد شده صحیح خواهد بود.

 

داداشی حفظ امنیت انتخابات را مسئله بسیار مهمی برشمرد و گفت: ما تجربه بهم خوردن امنیت مردم را در انتخابات ۸۸ به خاطر خودخواهی سران یک جناح تجربه کردیم، امروز هم رئیس جمهور جوری صحبت می کنند که قابل تأمل است؛ وی به راحتی به نهادهای درون نظام هجمه وارد می کنند و خود را رئیس شورای امنیت ملی می نامند؛ این هجمه ها دیگر حالت نقد ندارد و تخریب و زمینه آشوب است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار