اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
خامه چی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اعلام نارضایتی از رفتارهای انتخاباتی غیراخلاقی گفت: انتخابات به صورت عادلانه برای همه نامزدها درحال برگزاری نیست، ستادهای انتخاباتی نامزدی خاص حمایت های مالی گسترده ای دارند، تریبونهای دانشگاهی را به زور و برخلاف قانون برای تبلیغ به کار گرفته اند و با تبلیغ گسترده، عوام فریبی و ایجاد ترس و وحشت در مردم نسبت به رقیب دنبال کسب رای بیشتر هستند. شعار آزادی بیشتر و سوء استفاده از قشر خاص چون هنرمندان و ورزشکاران و یا استادان و مسئولان دانشگاهی یک رفتار مذموم و بعضا غیر قانونی است که ستاد انتخابات کشور نسبت به این تخلفات نباید بی توجه باشد.
وی در مورد مناظره های نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری افزود: هدف از مناظره ارائه برنامه و نقد تفکر و عملکرد هر یک از نامزدها است؛ اما ما شاهد بداخلاقی ها در مناظره ها بودیم که نامزدهای اصلاح طلب از متد چهار سال پیش استفاده کردند و در مناظره سوم رفتار غیراخلاقی علیه رئیسی داشتند اما نقد برخی توام با ادب و ارائه سند بود که مردم هر دو رفتار را می بینند. نسبت به آقای رئیسی از امام رضا علیه السلام و دادن نبات به مردم استفاده کردند در حالی که این در ستاد انتخاباتی آقای روحانی بود که به امام رضا و مدافعان حرم توهین شد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: با توجه به اینکه موضوع مناظره سوم بحث اقتصادی بود چندان به مسائل اقتصادی پرداخته نشد. دولت اقتصاد مقاومتی را ویترین پوششی خود قرار داده است؛ اما باز هم در مناظره ها دم از برجام دو و سه و ... زدند و همچنان نگاهشان به خارج از کشور، آوردن سرمایه و حتی مدیر خارجی است که تا کنون این سیاست های اقتصادی دولت با شکست مواجه شده است؛ ولی دولت نتوانست از کارنامه خود در حوزه ایجاد اشتغال، مبارزه با فساد و قاچاق دفاع کند. بسیاری از مسائل در مناظره ها مغفول ماند مثلا اینکه سیاست خارجه دولت یازدهم اقتدارآفرین بود یا منفعلانه، اگر مقتدرانه بود در حوزه دفاع از حقوق شهدای منا و یا ایرانیان خارج از کشور بحث نشد، راه حل مسائل فرهنگی و اجتماعی مانند اعتیاد دقیق مطرح نشد.
خامه چی در مورد نحوه برگزاری مناظره ها گفت: مناظره ها به صورت محدود برگزار شد و هر نامزد اگر تمایلی نداشت به سوالی پاسخ نمی داد. بهتر بود وقت بیشتری به هر کاندیدا داده می شد و در این زمان اندک فرصت هم ارائه برنامه و هم نقد عملکرد رقبا وجود ندارد همچنان که دیدیم برخی نامزدها باعث به حاشیه رفتن مناظره ها شدند و دیگر نامزدها را هم از بحث اصلی دور کردند.
وی به تأکید رهبر معظم انقلاب در مورد امنیت انتخابات اشاره کرد و گفت: امنیت انتخابات فرآیندی نیست که بخواهد دفعتا آسیب ببیند، نامزدها و ستادهایشان نقش بسیار زیادی در حفظ امنیت انتخابات دارند. ما تجربه فتنه ۸۸ را داریم که جناح بازنده شعار دروغ تقلب را دستاویز قرار داد و برای کشور و مردم هزینه های زیادی درست کرد، مسئله دیگر آن است که شنیده می شود در گوشه و کنار کشور به خصوص در روستاها با ایجاد فشار روانی و اقتصادی، مردم را به دادن رای به یک کاندیدای خاص مجبور می کند.