موگرینی و نتانیاهو در لیبریا گفت و گو کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۱۱۵۹
با محوریت مذاکرات سازش

موگرینی و نتانیاهو در لیبریا گفت و گو کردند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حاشیه نشست امروز کشورهای آفریقایی در لیبریا دیدار کردند؛‌دیداری که به گفته فدریکا موگرینی در آن درباره مذاکرات سازش صحبت شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حاشیه نشست «جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا» دیدار کردند.

 

نشست «جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا» با حضور سران 15 کشور آفریقایی و همچنین حضور برخی سران و میهمانان خارجی در لیبریا آغاز به کار کرد.

 

از جمله افراد حاضر در این نشست آفریقایی، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هستند.

 

فدریکا موگرینی و بنیامین نتانیاهو در حاشیه نشست لیبریا، با هم دیدار کردند.

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره این دیدار در توئیتر شخصی خود نوشت که با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره فرایند مذاکرات سازش و نقش اتحادیه اروپا صحبت کرده است

پربازدیدترین آخرین اخبار