کد خبر:۶۱۱۵۹۶
شرایط و مهلت ۲۴ ساعته عربستان به قطر
شرایط و ضرب الاجل عربستانی ها در دیدار روز سه شنبه شیخ صباح الاحمد الصباح امیر کویت که با سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی در جده مطرح شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، منابع عربی گزارش کردند که مقام های عربستان سعودی ۱۰ شرط را به کویت اعلام کردند که قطر از امشب ۲۴ ساعت برای اجرای آنها فرصت دارد.
شرایط و ضرب الاجل عربستانی ها در دیدار روز سه شنبه شیخ صباح الاحمد الصباح امیر کویت که با سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی در جده مطرح شد.
امیر کویت با هدف میانجی گری و حل بحران کنونی میان عربستان و قطر روز سه شنبه در راس هیاتی به جده سفر کرد و پس از دیدار و گفت و گوی چند ساعته با شاه عربستان ، آن کشور را ترک کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.