به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرشته روح افزا دیروز در نشست تخصصی بررسی سند آموزشی ۲۰۳۰ گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در حالی در کتابخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی خاک می خورد که دولت بدون توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب برای اجرایی کردن سند تحول در زمان کوتاهی چارچوب عمل ملی سند آموزش ۲۰۳۰ را تهیه کرده است.
وی با بیان اینکه با تغییر واژه برابری جنسیتی به عدالت جنسیتی در سند ۲۰۳۰ زنان ما نجات پیدا نمی کنند، افزود: یکی از برنامه های هیلاری کلینتون در سطج جهان و به خصوص در آسیا و اقیانوسیه این است که باید اندیشه نجات بخش بودن زن مسلمان از جهان گرفته شود و در این راستا NGOهای جهانی را هم راه اندازی و کارهای عملیاتی در کشورهای مختلف انجام شده است.
مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه برابری جنسیتی یکی از اهداف بیانیه اینچئون است که در بند هشت این بیانیه به آن پرداخته شده، گفت: برابری جنسیتی به دنبال اضمحلال زنان و خانواده است و این در مسائل علمی ثابت شده و در دانشگاهها هم به دنبال این موضوع هستند. واقعیت این است که با تغییر لغت برابری جنسیتی به عدالت جنسیتی توسط دولت در سند آموزشی ۲۰۳۰ زنان ما نجات پیدا نمی کنند.
روح افزا با بیان اینکه آقایان مدعی هستند که در سند ۲۰۳۰حق تحفظ گرفته ایم، تصریح کرد: اولا حق تحفظ تعریف دارد و نمی تواند مادام العمر باشد و بعد هم نوع این حق تحفظ هایی که در سند ۲۰۳۰ گرفته شده جای بحث دارند. سوال این است که آیا برابری جنسیتی که در چارچوب عمل ملی عدالت جنسیتی جایگزین آن شده امروز توانسته است زن غربی را نجات دهد واقعا اگر توانسته پس می توان این بیانیه ها و برنامه ها را اجرا کرد اما واقعیت این است که این اتفاق نیفتاده است.
وی افزود: سوال این است که اگر زن غربی نجات پیدا کرده پس چرا اکنون در تجارت جهانی پرنو به عنوان اولین تجارت جایگزین مواد مخدر شده با این وضعیت اگر زن در غرب نجات پیدا کرده خب جا دارد که ما هم اسنادی مانند ۲۰۳۰ را که اهدافی مانند برابری جنسیتی را دنبال می کنند اجرا کنیم.
مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه با تشکیل ۳۰ کمیته برای اجرایی کردن سند ۲۰۳۰ مشخص است که بر روی بند بند این سند کار شده است، گفت: آقایان مدعی هستند که در هیچ کجای سند حرفی از همجنسگرایی زده نشده در حالی که در متن اصلی در بخش های مختلف به این موضوع اشاره شده است. خوب است که ادبیات سازمان ملل را بدانیم.
روح افزا تصریح کرد: در سایت یونسکو علاوه بر اینکه به آموزشی جنسی اشاره شده گروههای جنسی نیز معرفی شده اند. در متن منتشر شده در همین سایت نکته ای نوشته شده که اصلا نمی توان آن را مطرح کرد. بعد آقایان می گویند حرف هایی که در مورد سند ۲۰۳۰ زده می شود درست نیست و تهمت نزنید.
وی با بیان اینکه چرا باید به عنوان یک کشور اسلامی فرهنگ غربی را بپذیریم، گفت:ما از زندگی حضرت زهرا (س) چه کم داریم که باید در زندگی جا پای هنرپیشه های هالیوودیگذاریم. ما چه زمانی رفته ایم و عفت زهرایی، همسرداری، فرزندآوری و مدل زندگی حضرت زهرا (س) را برای دنیا ترسیم کرده ایم. چرا می ترسیم این همه برگ برنده ای را که به دست ماست را در جهان رو کنیم و جهان را نجات دهیم مگر زن غربی نیازمند نجات نیست چرا الان باید بچه غربی بیاید و در اینترنت بگوید که من یک مادر دارم که پنج نفر را به عنوان پدر معرفی کرده است.
مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه آقایان حریم خانواده پاک زهرایی که عطر آن تا بهشت را فراگرفته را کنار گذاشته و به دنبال استحاله فرهنگی برابری جنسیتی رفته اند اضافه کرد: اینکه الگوی زن برابری جنسیتی به الگوی زنان نجیب و فرهیخته، مادران شایسته و مادران و زنان شهدای کشورمان تبدیل شود این یک توهین است.
وی با بیان اینکه طبق سند ازدواج افغانستان که بر اساس سند توسعه پایدار سازمان ملل نوشته شده اگر خانواده همسر یک زن به او بگویند که چرا سر کار می روی این خشونت است و این زن می تواند بر اساس سندی که افغانستان امضا کرده حق طلاق خود را بگیرد، تصریح کرد: کسانی که در کشورمان می گویند ما از افغانستان کمتریم چرا زنان افغانی می توانند این کارها را انجام دهند و ما نمی توانیم در واقع منظورشان اجرایی شدن همین سندها است.
مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه بر اساس این اسناد بحث اجازه همسر جزو یکی از مفاد خشونت محسوب می شود، گفت: هدف از اجرای این اسناد این است که خانواده اسلامی بر اساس شاخص های خانواده های غربی اداره شود. البته در کشورمان نیز لایحه ای تحت عنوان امنیت زنان هم به کمیسیون لوایح دولت و هم به مجلس رفته و آن هم دارد به اسناد مورد نظر می پردازد.
وی با بیان اینکه برای اجرایی شدن برنامه آموزش 2030 از ما تعهد گرفته اند و متن انگلیسی آنها هم تعهدآور بودن این سند را اثبات می کند اما نمی دانیم که آقایان چگونه می گویند ما اصلا هیچ تعهدی نداده ایم، اظهار کرد: اظهارات دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران مبنی بر اینکه اجرای سند توسعه پایدار که سند آموزشی ۲۰۳۰ نیز بخشی از آن است تضمین دسترسی آزاد به اطلاعات است و کاملا هم درست می گوید و اگر جزئیات آن را ببینیم متوجه خواهیم شد.
مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سند توسعه پایدار دارای ۱۷ بند است که بر اساس آن به غیر از بحث های فرهنگی ما در بخش های گوناگون یک استعمار را می پذیریم چون باید در موارد مختلف از جمله آب، نفت، گاز و حتی ژنوم گیاهی اطلاعات خود را در اختیار سازمان ملل قرار دهیم.
روح افز بیان کرد: بر اساس تعهداتی که در قالب سند توسعه پایدار داده می شود در برخی موارد باید هر ۶ ماه یکبار و در برخی موارد هم سالانه آمارهای درخواستی را ارائه دهیم و حتما دستگاههای ناظر آنها هم آمارهای ما را چک می کنند. در همین راستا حتی بانک جهانی در خصوص مراودات اقتصادی با کشور ایران نوشته است که اگر نظارت ها به درستی انجام نشود و ایران زیر سوال برود حتما مسائل اقتصادی کشورمان نیز زیر سوال می روند.
وی در ادامه به تعهدآور بودن سند زیست محیطی پاریس اشاره کرد و افزود: کشورهای توسعه یافته کشورهایی هستند که به لایه ازن آسیب وارد کرده اند و با این حال ما کشوری هستیم که از سوخت فسیلی استفاده می کنیم و کشورهایی هم که دارای سوخت فسیلی هستند جزو کشورهای توسعه یافته محسوب نمی شوند. منتهی صنعت ما بر اساس سند پاریس باید زیر نظر سازمان های بین المللی اداره شود چون ما داریم نفت می فروشیم بنابراین یا باید نفت خود را نفروشیم و یا باید صنعت خود را کنترل کنیم.