آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۴۴۱۹
قاسمی خبر داد

احضار کاردار سوئیس در تهران به وزارت خارجه

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: به دنبال اظهارات مداخله جویانه وزیر امور خارجه آمریکا، کاردار سوئیس در تهران احضار و مراتب اعتراض رسمی و شدید جمهوری اسلامی به دولت آمریکا به وی ابلاغ شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه عنوان کرد: به دنبال اظهارات مداخله جویانه وزیر امور خارجه آمریکا، کاردار سوئیس در تهران احضار و مراتب اعتراض رسمی و شدید جمهوری اسلامی به دولت آمریکا به وی ابلاغ شد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه در این باره گفت: امروز دوشنبه 96/3/29 و به دنبال اظهارات نسنجیده و مداخله جویانه وزیر امور خارجه آمریکا، کاردار سوئیس (در غیاب سفیر) بعنوان حافظ منافع آمریکا در ایران، توسط مدیرکل آمریکای وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران به این اظهارات در مجلس نمایندگان این کشور در مورد کشورمان، طی یک یادداشت رسمی به وی ابلاغ شد.

 

وی در ادامه گفت: مدیرکل آمریکای وزارت امور خارجه در این ملاقات اظهارات نسنجیده وزیر خارجه آمریکا در مجلس نمایندگان آن کشور را مداخله آشکار در امور داخلی ایران دانسته و به شدت آن را محکوم کرد.

 

کشاورززاده این اظهارات را مغایر با قواعد آمره حقوق بین الملل و تعهدات بین المللی دولت آمریکا از جمله منشور ملل متحد و نیز معاهدات دوجانبه این کشور با جمهوری اسلامی ایران دانست و اظهار داشت: دولت آمریکا در مقابل این اظهارات دارای مسئولیت است و باید نسبت به آن پاسخگو باشد.

 

کاردار سوئیس نیز در این دیدار ضمن تأکید بر انتقال پیام جمهوری اسلامی ایران به دولت آمریکا اظهار داشت که در اسرع وقت نتیجه را به اطلاع دولت جمهوری اسلامی ایران خواهد رساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Australia
۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۹
بعضی وقت ها هم آقای صادق زیباکلام رو فرا بخونید تا در مورد عملکرد آمریکا علیه ما پاسخ بده. ایشون هم یه پا "حافظ منافع آمریکا در ایران" هستن. چه بسا بدتر از خود سفارت سوئیس.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار