کشته شدن دستکم ۱۵ نفر در حمله انتحاری موگادیشو
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۴۷۰۰

کشته شدن دستکم ۱۵ نفر در حمله انتحاری موگادیشو

وقوع یک حمله انتحاری در نزدیکی یک بازار در غرب موگادیشو باعث کشته شدن دستکم ۱۵ نفر و زخمی شدن چند نفر دیگر شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یک دستگاه اتوبوس بمب‌گذاری شده که حاوی مقادیر زیادی سبزی و میوه‌جات بود در نزدیکی یک بازار در غرب موگادیشو پایتخت سومالی منفجر شد که در نتیجه آن دستکم 15 نفر کشته و چندین نفر نیز زخمی شدند.

 

رسانه‌های سومالی گزارش دادند که این مینی‌بوس که حاوی مقادیری سبزیجات بود به یک ساختمان اداری در نزدیکی بازار هجوم برده و منفجر شد.

 

این دومین انفجار طی ماه مبارک رمضان است و روز پنج‌شنبه 15 ژوئن نیز جنبش الشباب به یک فست‌ فود در جنوب موگادیشو حمله کرد که در نتیجه آن حدود 22 غیرنظامی کشته شدند.

 

از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون نیروهای امنیتی سومالی تدابیر شدیدی در موگادیشو اتخاذ کرده و برخی راه‌های فرعی را مسدود کردند.

پربازدیدترین آخرین اخبار